Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 apr, 2024

Skellefteå – Rögle (SHL final 2024): Stream, odds & speltips

Då är vi framme vid den sista matchserien i SHL-slutspelet, och det är dags för final mellan Skellefteå och Rögle. Finalserien spelas i bäst av sju matcher.

Här ska det avgöras vilket lag som blir svenska mästare: Skellefteå eller Rögle. Vi har lärt oss att inte underskatta Rögle, som inte har förlorat en enda match under hela SHL-slutspelet.

Följ med oss när vi går igenom allt inför SHL-finalen. Vi kommer att granska oddsen hos Sveriges bästa spelbolag, analysera lagen, ge vårt bästa speltips för matchserien och visa dig hur du kan streama samtliga matcher från denna finalserie.

Vad: Skellefteå – Rögle, SHL-slutspel (Final)
När: Första matchen startar den 20/4, kl. 15:15
Vart: Skellefteå Kraft Arena & Catena Arena
Speltips: Över 6.5 matcher (3.14 hos Betsson)
Livestream: > TV4 Play

Över 6.5 matcher

Odds = 3.14
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Skellefteaa vs Rögle BK Match Outcome
Match Starts 20/04 15:15
Match avslutad

Inför matchen

 • Rögle har vunnit samtliga matcher under SHL-slutspelet, det vill säga 4-0 i alla matcher.
 • Skellefteå lyckades till slut besegra Frölunda i semifinalen efter en jätterysare med 4-3 i matcher.
 • Lagen har mött varandra fyra gånger den här säsongen, och i samtliga matcher har Skellefteå vunnit.

Skellefteå – Rögle stream

Årets största höjdpunkt inom svensk ishockey är äntligen här! Det är dags för SHL-final mellan Skellefteå och Rögle, och vi kommer att visa dig hur du enkelt kan börja livestreama dessa matcher online.

För att starta livestreaming av SHL-finalen behöver du först skapa ett konto på TV4 Play, om du inte redan har ett. När detta är klart är nästa steg att aktivera deras sportpaket ”TV4 PLAY+ SPORT TOTAL”. I detta paket ingår samtliga matcher från SHL-finalen, samt en mängd andra stora sportevenemang såsom fotboll från Champions League, La Liga, Serie A, Allsvenskan, tennis från ATP och mycket mer.

Du kan redan nu läsa mer om hur man kan streama hockey VM 2024 gratis online. Under månaden maj så kommer det vara stort fokus på Tre Kronors resa i VM.

Börja livestreama redan idag på TV4 Play och missa inte den spännande finalen i SHL. Det kommer att bli en matchserie som utlovar nervkittlande ögonblick till det yttersta.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Skellefteå – Rögle

Skellefteå – Rögle speltips

Finalen i SHL är äntligen här, och vi kommer att presentera vårt bästa speltips inför denna matchserie, som förhoppningsvis sträcker sig till sju matcher.

Vårt speltips fokuserar på att matchserien når max antal matcher, totalt sju, mellan Skellefteå och Rögle. För detta erbjuder Betsson fina odds på 3.14 gånger pengarna, vilket vi anser vara ett utmärkt värde.

Som vi tidigare nämnt har vi lärt oss att inte längre underskatta Rögle under detta SHL-slutspel. De började som underdogs i sin första matchserie mot Färjestad, som var favoriter att vinna hela SHL. Trots detta besegrade Rögle Färjestad med 4-0 i matcher. De gjorde samma bedrift mot de regerande SHL-mästarna Växjö, och vann även den matchserien med 4-0.

Även Skellefteå började slutspelet starkt och besegrade Linköping med 4-0 i matcher. Därefter mötte de Frölunda, en betydligt tuffare motståndare. Matchserien gick till sju matcher, där Skellefteå till slut drog det längsta strået i den avgörande matchen.

Nu står vi inför mötet mellan de två starkaste lagen i SHL: Skellefteå och Rögle. Skellefteå betraktas som favoriter att vinna hela finalen och har dessutom vunnit samtliga fyra matcher mot Rögle under säsongen. Men det är viktigt att notera att Rögle har visat sig vara ett helt annat lag under slutspelet jämfört med under grundserien.

Vi tror på en riktig rysare och kommer att spela på spelet över 6.5 matcher hos Betsson. Detta anser vi vara ett bra alternativ för denna final i SHL.

Mer odds & betting inför matchen

En finalserie förtjänar självfallet fler val än ett, och vi har därför gjort jobbet åt dig genom att ta fram tre nya alternativ. Alla dessa val har vi hämtat från Betsson, som är ett utmärkt spelbolag för de som gillar att spela på ishockey. Förstås fokuserar de även på andra stora sporter såsom fotboll, tennis, basket och många fler. Så varför inte ta en titt hos Betsson, skapa ett konto och dra nytta av deras fantastiska bonus för nya kunder, upp till 500 kr.

Speltips Odds
Rögle vinner matchserien 2.05
Rögle vinner matchserien med 4-3 8.00
Skellefteå vinner första matchen 2.10
England
Sista chansenför Liverpool att blanda sig i titelracet i Premier League. Läs vårt speltips inför matchen!
12 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Stormatch på Gamla Ullevi på måndag kväll! Läs här allt inför IFK Göteborg - Malmö FF, som sparkar i gång klockan 19:10.
12 maj, 2024
Ishockey
Läs om hockey-vM och matchen mellan Sverige mot Polen som har nedsläppt klockan 20:20 på söndag. Vi bjuder på speltips, odds & stream online!
12 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar