NYHETER

Den 9:e februari så är det äntligen dags för Sweden Hockey Games. En traditionsenlig turnering som spelas mellan de fyra bästa landslagen i Europa.

Vi har alltid stora förväntningar på Sweden Hockey Games som är en rolig turnering att följa. Här möts inga mindre än Sverige, Finland, Ryssland och Tjeckien för att göra upp i denna miniturnering.

Trots att många ser Sweden Hockey Games som ett träningsläger, så samlas många heta och lovande spelare i de olika landslagen. Vilket skapar riktigt bra förutsättningar för att det ska bli roliga hockeymatcher som publiken kan se.

Här kommer vi att tipsa om vart du kan se matcherna på TV eller via live stream. Vi kommer även att se till att du får lite speltips och oddsjämförelser innan turneringen är genomförd. Ta gärna del av våra tips, och se till att vinna pengar på hockey odds.

När: 9/2-12/2
Vart: Scandinavium, Göteborg
Deltagare: Sverige, Ryssland, Tjeckien, & Finland
Visas hos: TV4, TV12 & CMore

Spelprogram för Tre Kronor – Streams & TV

I Sverige kommer det främst vara fokus på de matcher som Tre Kronor kommer att spela. Det är under dessa matcher som det förväntas finnas mest folk inne i Scandinavium. Därför kan det vara bra att se ett spelschema, eller spelprogram för Sweden Hockey Games.

Vi hjälper dig även med att ange vilka TV kanaler som sänder matcherna med det svenska landslaget. Det hjälper dig att snabbt kunna se, eller streama hockey med Tre Kronor. Vilket passar perfekt under ett mästerskap på hemmaplan.

Alla matcher

9/2

- 19.15: Sverige - Tjeckien

Se hos: TV12 & CMore

- 19.30: Ryssland – Finland

Se hos: -

11/2

- 12.00: Finland - Tjeckien

Se hos: TV12 & CMore

- 15.30: Sverige - Ryssland
(Läs om Sverige - Ryssland live i hockey VM)

Se hos: TV4 & CMore

12/2

- 12.00: Ryssland - Tjeckien

Se hos: TV4 & CMore

- 15.30: Sverige - Finland

Se hos: TV12 & CMore

Speltips inför Sweden Hockey Games 2017

Det kommer att finnas möjligheter för dig att spela på odds inne hos bet365 inom kort. De håller just nu på att uppdaterar med vilka spelartrupper, och förutsättningar som finns inför Sweden Hockey Games.

Vi brukar alltid bli väldigt nöjda med alla de odds på hockey som finns hos bet365. Genom att spela på bet365 så har du en garanti att inte spela med dåliga odds. Istället kommer du att erbjudas massor av generösa odds som du kan använda dig av. Inte minst under de spännande matcher som kommer att avgöra Sweden Hockey Games.

Vi har stort förtroende för den trupp som kommer spela i de svenska landslagströjorna. Därför kommer vi att tippa med Sverige i alla matcher. Skulle de då vinna minst 2/3 matcher så känns det ändå som en bra affär för vår del.

Vi tror att Sverige kommer att stå som vinnare för sin hemmaturnering. Många av de spelare som kommer att finnas med i Tre kronor har stora erfarenheter att spela i Scandinavium. Dessutom vill många duktiga, främst unga spelare visa vad de går för. Då är turneringar som Sweden Hockey Games perfekta.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP restruktioner anpassas - Behöver pengar på kontot - 18+