Streama Sverige - Ryssland, bandyfinalen
NYHETER

Läs om hur ni gör för att streama Sverige - Ryssland, VM-finalen i bandy.

Streama Sverige – Ryssland, finalen i bandy-VM

Det har blivit dags för final i bandy-VM 2019. Där får vi Sverige – Ryssland göra upp om ett nytt VM-guld. Vi är många som vill titta på matchen live, och för att göra det behöver du gå in på SVT Play. Där kan du se matchen direkt på nätet.

Allt du behöver göra för att se VM-finalen är alltså att gå in på SVT Play, och där titta på matchen direktsänt. SVT Play sänder Sverige – Ryssland live stream gratis, till stor glädje för alla som vill kolla matchen.

Det går att titta på matchen från valfri plattform på SVT Play – kolla från dator, mobil, surfplatta eller på TV!

  • Match: Sverige - Ryssland, final i bandy-VM 2019
  • När: 2 februari, 16:00
  • Var: Vänersborg, Sverige
  • Stream: SVT Play

Titta på Sverige – Ryssland på TV

Du kan också titta på matchen på TV. Sverige – Ryssland visas i SVT1, en kanal de flesta med TV hemma har i sitt utbud. Där kan du se Sverige – Ryssland.

Saknar du SVT1 går det som sagt att koppla upp matchen på till exempel din dator istället på SVT Play. Har du dessutom en HDMI-kabel i hemmet kan du koppla sändningen från datorn till din TV, och ändå titta på TV istället.

Inför matchen

Faktum är att när vi skriver den här artikeln har fortfarande inte semifinalerna spelats ännu. Vi känner oss dock så säkra på både att Ryssland slår Finland och att Sverige slår Kazakstan, att vi skrivit ihop en artikel om hur man kan streama VM-finalen i bandy mellan Sverige och Ryssland.

Fram till semifinalerna har hur som helst både Sverige och Ryssland imponerat. Lagen möttes faktiskt i den första gruppspelsmatchen, och då vann Sverige med 6-4.

Sedan slog Sverige Finland med 6-0 samtidigt som Ryssland krossade Kazakstan med 22-1. Efter det var det Sveriges tur att också vinna mot Kazakstan med 22-1, medan Ryssland slog Finland knappt, med 3-2.

Hur det går i semifinalerna ännu vet vi inte, men klart är att Sverige sett något vassare ut totalt sett. Mer övertygande seger mot Finland i gruppspelet och dessutom en ganska så komfortabel seger mot Ryssland i gruppspelet. Om ni vill spela på matchen rekommenderar vi ett spel på Sverige på Bet365. Om ni vill spela på betting med Swish kan vi tipsa er om att ta er en titt på den här artikeln.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se