Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 feb, 2019

Streama Sverige – Ryssland: Titta på VM-finalen live

Är du en av alla de som vill se hur du kan streama Sverige – Ryssland, finalen i bandy-VM 2019. Hitta din live stream till matchen här, vi visar hur du gör.

Missa inte att Tre Kronor spelar mot Ryssland i ishockey VM 2019. Du kan här läsa mer om live stream & oddstips inför Sverige – Ryssland 21/5.

Vill du streama sport? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se massor av sportsändningar live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Streama Sverige – Ryssland, finalen i bandy-VM

Det har blivit dags för final i bandy-VM 2019. Där får vi Sverige – Ryssland göra upp om ett nytt VM-guld. Vi är många som vill titta på matchen live, och för att göra det behöver du gå in på SVT Play. Där kan du se matchen direkt på nätet.

Allt du behöver göra för att se VM-finalen är alltså att gå in på SVT Play, och där titta på matchen direktsänt. SVT Play sänder Sverige – Ryssland live stream gratis, till stor glädje för alla som vill kolla matchen.

Det går att titta på matchen från valfri plattform på SVT Play – kolla från dator, mobil, surfplatta eller på TV!

  • Match: Sverige – Ryssland, final i bandy-VM 2019
  • När: 2 februari, 16:00
  • Var: Vänersborg, Sverige
  • Stream: SVT Play

Titta på Sverige – Ryssland på TV

Du kan också titta på matchen på TV. Sverige – Ryssland visas i SVT1, en kanal de flesta med TV hemma har i sitt utbud. Där kan du se Sverige – Ryssland.

Saknar du SVT1 går det som sagt att koppla upp matchen på till exempel din dator istället på SVT Play. Har du dessutom en HDMI-kabel i hemmet kan du koppla sändningen från datorn till din TV, och ändå titta på TV istället.

Inför matchen

Faktum är att när vi skriver den här artikeln har fortfarande inte semifinalerna spelats ännu. Vi känner oss dock så säkra på både att Ryssland slår Finland och att Sverige slår Kazakstan, att vi skrivit ihop en artikel om hur man kan streama VM-finalen i bandy mellan Sverige och Ryssland.

Fram till semifinalerna har hur som helst både Sverige och Ryssland imponerat. Lagen möttes faktiskt i den första gruppspelsmatchen, och då vann Sverige med 6-4.

Sedan slog Sverige Finland med 6-0 samtidigt som Ryssland krossade Kazakstan med 22-1. Efter det var det Sveriges tur att också vinna mot Kazakstan med 22-1, medan Ryssland slog Finland knappt, med 3-2.

Hur det går i semifinalerna ännu vet vi inte, men klart är att Sverige sett något vassare ut totalt sett. Mer övertygande seger mot Finland i gruppspelet och dessutom en ganska så komfortabel seger mot Ryssland i gruppspelet. Om ni vill spela på matchen rekommenderar vi ett spel på Sverige på Bet365. Om ni vill spela på betting med Swish kan vi tipsa er om att ta er en titt på den här artikeln.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar