NYHETER

Biljettförsäljningen har inte riktigt gått som förväntat till OS i Sydkorea. Få sålda biljetter, svalt intresse hos lokalbefolkningen och besvikna arrangörer som hoppas försäljningen tar fart.

Det har varit en turbulent tid mellan Nord- och Sydkorea de senaste veckorna. Nyligen gjorde Nordkorea kärnvapentester och samtidigt som detta släpptes biljetter till OS 2018. Av 600 000 biljetter såldes bara 229 000 vid släppet.

En besvikelse såklart och sydkoreanerna verkar inte speciellt intresserade. Av de 229 000 biljetter som sålts har bara 52 000 köpts av sydkoreaner. De verkar inte vara intresserade av de sporter där Sydkorea inte har chans på medalj.

Alpinåkning under de Olympiska Spelen

Hockey och konståkning lockar

Det som sydkoreanerna verkar vara intresserad av är hockey och konståkning. Även om priset för dessa biljetter är betydligt högre. Vinter-OS i Pyeongchang kommer kanske inte få den storpublik som de hoppats på.

Men enligt arrangörerna är situationen med Nordkorea inte något som bör oroa de som tänkt besöka Sydkorea under OS 2018. Enligt dom själva är inte konflikten inte lika het som omvärlden tror. Förhoppningsvis kommer biljettförsäljningen igång, det är några månader kvar trots allt.

Trots besvikelsen hos arrangörerna är man hoppfulla om att det kommer säljas en hel del biljetter fram tills tävlingen. Det får vi som tänkt följa OS 2018 hemifrån också hoppas. Så att inramningen blir så bra som det ska vara under OS.

Att det är hockey och konståkning som intresserad den sydkoreanska publiken hade de inte riktigt väntat sig. Kan vara för att hockey inte är en speciellt vanlig i Sydkorea och nu har de chansen att se riktigt bra hockeylag i sitt hemland.

Läs mer om hur du kan streama Vinter OS 2018!

Tre Kronor under OS 2014

Tyvärr får vi inte se NHL-spelare i OS

Många har säkert läst om förhandlingarna fram och tillbaka mellan NHL och IOK. Partnerna har inte hittat en lösning vilket innebär att inga NHL-spelare kommer att delta i OS 2018. Anledningarna är många men den främsta är att det inte genererar något för NHL.

NHL vill inte skicka sina spelare som kan riskera att åka på skador eller liknande och inte få något tillbaka. Det finns ingen kommersiell framtid i Sydkorea för NHL, ingen möjlighet att sälja någon merchandise eller att bredda hockeyintresset.

Tråkigt för oss som hade sett fram emot att se världens bästa hockeyspelare mötas i ett Olympiskt Vinterspel. Istället får vi se europeiska proffs och säkert några spelare från AHL som tar plats i landslagen.

Om detta gör att Sverige har en större eller mindre chans att vinna är svårt att säga. De kommer inte ha i närheten av lika bra lag, precis som alla andra nationer. Nivån kommer inte vara som de fem senaste Olympiska Spelen och det är synd, men fullt förståeligt.

En turnering där alla de bästa spelarna representar sina landslag är fotbolls VM 2018 i Ryssland. Läs vår guide på hur du går tillväga för att streama VM i fotboll 2018.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se