Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 7 sep, 2020

Nederländerna – Italien: Nations League live stream & TV

Nederländerna Italien live stream online

Kom igång med en Nederländerna – Italien live stream på mindre än ett par minuter. Allt du behöver veta för att se bäst Nederländerna – Italien stream online hittar du här. Vi tipsar enbart om fotboll streams i hög kvalitet som vi själva testat och som såklart är helt lagliga. Därför kan du känna dig trygg när du väljer Nations League stream genom oss.

Steg för steg kommer vi att visa hur du startar upp en Nederländerna – Italien live stream. Allt som krävs är två minuter av din tid, sedan kommer du kunna följa matchen bekvämt från tv-soffan. Så häng med och var redo innan avspark ikväll för att inte missa något av den spännande landskampen.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Nederländerna – Italien stream

Det första som krävs för att starta upp en Nederländerna – Italien live stream är att skapa ett konto hos Cmore. Det är där samtliga omgångar från Nations League sänds via live stream. Scrolla i deras tablå och välj den matchen som väcker störst intresse. Många lär vilja leta efter en Sverige – Portugal live stream 8/9, och det kan ni också finna på Cmore.

  • Avspark: Måndag 7 september kl. 20:45
  • Spelplats: Amsterdam ArenA, Amsterdam
  • Visas hos: Cmore & TV 12

När du skapat ett konto är det även ett krav att du väljer till streamingtjänsten sportpaket. Först då får du tillgång till en Nederländerna – Italien stream online. Sedan är det bara att välja den enhet du vill följa matchen från. Mobil, dator, surfplatta eller tv. Alla enheter fungerar precis lika bra att streama fotboll från.

Något som inte alls är lika vanligt förekommande idag är att matcher sänds direkt i flera hushålls kanalutbud. Kvällens match är dock ett undantag och så även stora delar av Nations League. Nederländerna – Italien sänds nämligen på TV 12. För er som har tillgång till kanalen är det bara att klicka över till sändningen som startar 20:30, alltså 15 minuter före matchstart.

Nederländerna kopplade direkt grepp om gruppen

Nederländerna vann sin öppningsmatch mot Polen med 1–0 och står efter en omgång som ensam gruppledare. Bakom ligger Bosnien och kvällens motstånd Italien på en poäng vardera. En vinst för Italien kan alltså ta laget upp på en gruppledarplats.

Nederländerna som varit hårt kritiserade under mitten av 2010-talet har verkligen gett kritikerna svar på tal. De lyckades ta sig hela vägen till final under förra årets upplaga av Nations League och kvalificerade sig till EM 2020. Nu blev visserligen EM flyttat på grund av rådande corona-pandemi, men den turneringen går av stapeln under 2021 istället.

Nationen har alltså fått ett rejält lyft senaste åren och är rankade 14 i världen enligt FIFAs ranking. Det kommer med andra ord bli en tuff match för gästerna Italien. Hur matchen slutar är svårt att sia som, allt vi vet är det kommer bli en spännande match att följa via live stream.

Liknande artiklar

Sverige Slovenien stream tv
nations-league
Kolla in hur ni gör för att live streama Sveriges viktiga Nations League-match mot Slovenien! Se matchen direkt från Nations League.
23 maj, 2023
nations-league
Vill ni titta på Serbien - Sverige online på nätet? Här visar vi hur ni gör samt vilken kanal som visar matchen på TV.
23 maj, 2023
Sverige trupp Kosovo Grekland
nations-league
Zlatan Ibrahimovic står över på grund av skadeproblem. Däremot finns bland annat Gabriel Gudmundsson och Hjalmar Ekdal med.
23 maj, 2022

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar