Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 sep, 2018

Streama Nations League – Följ Sverige matcher

Just nu spelas det massor av fotboll i Nations League som du kan se via live streams. Många som vill streama Nations League har inte full koll på om vart matcherna sänds.

Här kommer vi gå genom om hur du kan se Nations League streams på din dator, mobil eller dator. Vi kommer även ge dig info kring hur du kan se fotboll från turneringen på TV.

Missa inte när t.ex. Sveriges landslag spelar sina matcher i Nations League. Se därför till redan nu att du har koll på vart du kan streama matcher online.

Vill du titta på landslagsfotboll?

Streama landskamper på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Se Nations League live streams

Det finns inga svårigheter att kunna se matcher i Nations League live. Det som främst krävs är att du tar dig vidare till Cmore. Vilket är en mycket populär och välanvänd streamingtjänst för fotboll.

Du skapar först och främst ett konto. Med hjälp av detta konto kan du sedan köpa till ett abonnemang som låser upp alla Nations League streams som finns på sajten.

Sedan kan du se alla de matcher som du önskar från Nations League. Detta är inte det enda som du kan streama inne hos Cmore. Där kan du även streama Allsvenskan, Superettan eller streama ishockey från SHL.

Att använda Cmore för att kunna se live fotboll på nätet från Nations League är något vi kan rekommendera. Där kommer du kunna sända matcher med hög kvalité och med kommentatorer som pratar svenska.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ditt konto
  • Köp abonnemang
  • Börja streama Nations League

Sänd Nations League på TV i Sverige

För dig som vill se Nations League på TV så kommer några matcher att sändas med TV-kanaler som ingår bland de flesta standardutbud.

Något som står klart är att alla Sveriges matcher i Nations League sänds på TV. Då på kanaler som finns i TV4-koncernen. Det kan då röra sig om TV4, TV12, eller liknande kanaler.

Observera att det inte är alla matcher som kommer sändas på TV i Sverige. Det kommer endast plockas ut matcher som anses speciellt intressanta.

  • Sänd matcher från Nations League med TV4 eller TV12

Alla Sveriges matcher

Vårt svenska landslag är självklart med Nations League för att spela om guldet. Sverige spelar i en grupp med tre lag. De lag som sällskapar Sveriges landslag är Frankrike, Portugal och Kroatien.

Sveriges grupp spelas i det som kallas division A. Detta innebär att man ställs mot lag som är i ungefär samma klass som det svenska landslaget.

Om Nations League

År 2018 spelades den första upplagan av Nations League någonsin. Detta är ett nytt flaggskepp för UEFA som nu storsatsar på den nya europeiska turneringen. Detta är främst för att ersätta träningsmatcher under hösten, och istället göra dessa träningsmatcher till turneringsmatcher.

Det finns ett stort pris för de som spelar bra i Nations League. Det finns nämligen en chans att kunna kvalificera sig direkt till EM 2020.

Alla deltagande landslag delas in i olika divisioner efter ranking. Ett bra landslag som t.ex. Spanien spelar i division A. Ett sämre landslag som Luxemburg spelar istället i division D. Där delas sedan lagen in i olika grupper med tre lag. De lag som placerar sig först i sin grupp efter alla matcher kommer att avancera upp en division. Samtidigt som lag som kommer sitt ramlar ner ett snäpp.

Lagen som till slut hamnar i högsta divisionen kommer de fyra gruppsegrarna att hamna i ett slutspel. Detta slutspel spelades i juni 2019. Den som sedan vinner detta slutspel är även den som vinner hela Nations League 2018-19.

I alla divisioner kommer alla gruppsegrarna likt som division A att hamna i ett play off bestående av semifinaler och finaler. På spel står en plats till EM 2020. Skulle en vinnare redan vara klar för att spela EM 2020, så kommer laget på nästa tur få platsen istället.

Speltips på fotboll

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar