Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 sep, 2020

Streama Sverige – Portugal: Live stream & TV

Sverige Portugal live stream

  • Dejan Kulusevski fick inleda på bänken i lördags väntas spela från start mot Portugal.
  • Cristiano Ronaldo missade Portugals senaste match på grund av skada men väntas starta även han.
  • Senast Sverige och Portugal möttes vann Sverige med 3-2, i en träningsmatch för drygt tre år sedan.
Vad Sverige – Portugal, Nations League
Var Friends Arena, Stockholm
När Tisdag 8 september, 20:45
Live stream Streama Sverige – Portugal

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Sverige ställs emot Portugal i Nations League! I den här texten går vi igenom hur ni bär er åt för att hitta en Sverige – Portugal live stream, så att ni kan titta på matchen online på nätet.

Den här texten handlar om att titta på matchen i september i Stockholm. Här kan ni läsa om att hitta en Portugal – Sverige stream 14/10.

Många väntas vilja streama Sverige – Portugal, när lagen möts i Nations League tisdag 8 september. I den här texten går vi igenom hur man gör för att hitta en livesändning till matchen, för att se den live på nätet. Vi kollar även upp potentiell TV-sändning.

Se hur du gör för att titta på Sverige – Portugal, såväl om det är genom att hitta en fotboll stream på nätet eller genom att se matchen på TV. Vi hjälper dig på vägen

Sverige – Portugal live stream

För att kunna hitta en Sverige – Portugal stream är det bra att i första hand veta vilket TV-bolag som äger rättigheterna till att visa matcher från Nations League. Det är TV4/C More som sitter på dessa rättigheter. Om du har ett konto på C More kan du således streama matchen. Saknar du detta kan du gå in på C Mores hemsida, skapa ett konto och slå till på ett sportabonnemang.

Matcherna sänds med hög bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna håller toppklass. I studion sitter Lasse Granqvist och Hasse Backe, vilket är två favoriter hos svenska folket.

Det går att ha igång din Sverige – Portugal live stream från valfri enhet, och du kan således titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla din livesändning till TV-skärmen, om du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande tillgänglig.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto
  3. Välj sportabonnemanget

[poll id=”23″]

Titta på Sverige – Portugal på TV

Naturligtvis kommer Sverige – Portugal att TV-sändas. Den kanal som står för sändningen av matchen är TV4. Där kan du således se matchen, direktsänt.

I TV4:s studio sitter Hasse Backe och Lasse Granqvist, som båda är väldigt populära hos svenska folket. Vilka som kommer att kommentera matchen får vi se imorgon kväll.

Om du saknar kanalen som visar matchen går det bra att koppla din Sverige – Portugal live stream från valfri enhet till TV-skärmen, såvida du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande verktyg.

Vi hoppas att du som hittar din fotboll stream för att titta på svenska landslaget och se Nations League får en rolig tisdagskväll.

  • Kanal: TV4
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 20:45

Höjdpunkter från Sverige – Portugal i VM-playoffet för några år sedan, då både Zlatan och Ronaldo hamnade i målprotokollet flera gånger om.

Inför matchen

Sverige gjorde en fin match mot Frankrike häromdagen, men fick se sig besegrade med uddamålet. Kylian Mbappé hade en aktion där han med hjälp av en hel del tur och en del skicklighet få med sig bollen och sätta den förbi Robin Olsen på första stolpen. Matchen var jämn men Sverige fick finna sig i att avgå utan poäng. Ny chans mot Portugal nu på tisdag den 8 september.

Portugal spelade utan Cristiano Ronaldo i helgen men vann ändå med hela 4-1 mot Kroatien. João Cancelo, Diogo Jota, João Félix och André Silva hittade alla nätet, och nu sägs det att Ronaldo kommer att vara redo för spel till Sverigematchen. Tufft för svenskarnas del. Sist vi ställdes mot Portugal i en tävlingsmatch gjorde Ronaldo ett hattrick, och sänkte våra drömmar om VM 2014. Därefter har vi dock mötts i en träningsmatch, då Sverige vann med 3-2 i en match som var något av Viktor Claessons genombrottsmatch i landslaget.

Speltips

tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart söndag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar