Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 okt, 2020

Streama Portugal – Sverige: Live stream & TV

Portugal Sverige live stream

  • Portugal toppar gruppen i Nations League, på 7 poäng.
  • Sverige ligger sist i gruppen, och har förlorat samtliga tre matcher.
  • När lagen möttes i Stockholm vann Portugal med 2-0 efter två mål från Cristiano Ronaldo.
Vad Portugal – Sverige, Nations League
Var Estádio José Alvalade, Lissabon
När Onsdag 14 oktober, 20:45
Live stream Streama Portugal – Sverige

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är ni intresserade av att hitta en Portugal – Sverige live stream direktsänt på nätet? Då har ni kommit rätt. Vi visar er hur ni gör för att streama matchen direkt på internet.

Streama Portugal – Sverige online

En hel del svenskar lär vara på jakt efter att hitta en Portugal – Sverige stream under onsdagen, för att titta live när dessa två nationer möts i Nations League. Det är alltid kul att se svenska landslaget spela, och inte minst när motståndet är så pass högklassigt som Portugal.

I den här artikeln förklarar vi hur man gör för att titta på Portugal – Sverige online. Vi hjälper er att hitta en fotboll stream där ni kan se matchen på nätet.

Portugal – Sverige live stream

Någonting som lär vara hett eftertraktat på onsdag kväll är en Portugal – Sverige live stream. De två nationerna möts i Nations League och det är möjligt att se matchen online på internet. För att titta på matchen finns det ett antal olika alternativ du kan ta.

När det gäller att hitta en online-sändning av matchen är det C More som gäller, där visas matchen live. Gå in på C Mores hemsida, skapa ett konto och köp ett sportabonnemang. Det går att ha igång två strömmar samtidigt, och du kan således välja att dela konto med en vän. Ni kan nämligen titta på Portugal – Sverige samtidigt, från varsin plattform. Eller så ser ni på olika matcher eller program, om ni känner för det.

Det är möjligt att ha igång din Portugal – Sverige stream från valfri enhet. Du kan titta på matchen från dator, mobil eller surfplatta. Det går också att koppla över sändningen till TV-skärmen, och kvalitén på matcherna på C More är alltid hög. Ljudet, bilden och kommentatorerna är av toppklass alltihop. Detsamma gäller studioexperterna, där du kan få se sådana som Hasse Backe och Olof Lundh.

  1. Gå in på cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Portugal – Sverige live

Titta på Portugal – Sverige på TV

Matchen mellan Portugal och Sverige kommer att TV-sändas. Den kanal som visar Portugal – Sverige är TV4, och även C More Fotboll. Har du någon av dessa kanaler i ditt utbud kan du se matchen live.

Saknar du båda kanaler går det bra för dig som valt att streama Portugal – Sverige att koppla över denna sändning från valfri enhet till TV-skärmen. För att göra det krävs att du har en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller liknande.

  • Kanal: TV4 & C More Fotboll
  • Avspark: 20:45, onsdag 14 oktober

Inför matchen

Sverige har förlorat sina tre Nations League-matcher, men det är inte fy skam med tanke på att motståndet hetat Frankrike, Kroatien och så Portugal. I samtliga tre matcher har Sverige stått upp bra, åtminstone så länge man haft elva man på planen.

Portugal leder Nations League-gruppen efter att ha slagit både Sverige och Kroatien för att sedan kryssa borta mot Frankrike. Fernando Santos fortsätter att ta laget till framgångar, efter EM-segern 2016 och Nations League-triumfen 2019.

Sverige väntas ställa upp med ungefär samma startelva som mot Kroatien, där möjligen Alexander Isak ersätts av Robin Quaison eller Viktor Claesson. Vill ni läsa mer inför matchen kan ni här hitta vårt speltips till onsdagens batalj.

Speltips på fotboll

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar