Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 13 okt, 2017

Växjö Lakers – Karlskrona: Live stream från SHL

Favorittippade Växjö Lakers gästas av bottentippade Karlskrona HK i en match som går att se via live stream. Hur man streamar Växjö – Karlskrona går att läsa längre ner i vår artikel. Att se hockey och SHL via live stream är enkel process som bara tar ett par minuter att starta upp.

När du väl kommit igång med en bra live stream i hög kvalitet kan du luta dig tillbaka och njuta av det bästa svensk hockey har att erbjuda. Så läs mer och kom igång med en seriös, laglig och riktigt bra streamingtjänst direkt.

Växjö Lakers i SHL

  • Matchstart: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö
  • Visas hos: Cmore sport

Stream på Växjö Lakers – Karlskrona HK direkt

Det första man behöver göra för att starta upp en bra live stream på SHL är att skapa ett konto hos Cmore. När det är gjort krävs det att man väljer till deras sportprenumeration. Då får man tillgång till att streama SHL och massvis av annan sport.

Man kan alltid förvänta sig en live stream på hockey i hög kvalitet med bra svenska sportkommentatorer som tar en igenom matcherna. Samtliga omgångar från SHL streamas på samma ställe vilket underlättar en hel del för framtida matcher.

Växjö mot Karlskrona är en perfekt match att se via live stream. Med tanke på att det är ett topplag som möter ett bottenlag kanske det inte är rolig att lägga dyra pengar på matchbiljetter. Utan man kanske hellre ser den via live stream hemifrån istället.

Hos Cmore kan du streama SHL genom mobiltelefonen, surfplattan, datorn eller direkt i teven. Det gör att matchen kan tas med vart man än befinner sig så länge man har en internetuppkoppling. Det passar dig utmärkt som inte vill vara bunden till linjära kanaler och själv vill välja vart du vill se matchen.

Växjö Lakers mot Karlskrona i SHL

Streama SHL i helgen

Det spelas även en hel del intressanta matcher i helgen. Vi har tagit fram de som vi på sportal tycker är bäst och som lär bli roligast att följa. Klicka på länken för att ta dig vidare till hur man ser just de matcherna via live stream.

Fredag 13 oktober

19.00 Växjö Lakers – Karlskrona HC

Lördag 14 oktober

15:15 Skellefteå AIK – Brynäs IF live stream

15:15 Linköping HC – Frölunda HC live stream

18:00 HV 71 – Färjestad BK live stream

Så det är en hel del hockey från SHL att se fram emot under helgen. Se till att vara väl förberedd men en live stream av hög kvalitet lagom till matchstart!

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar