Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 13 okt, 2017

Skellefteå – Brynäs: Streama SHL direkt

Brynäs åkte på en rejäl torks mot Skellefteå senast med hela 8-2. Så räkna med en målrik match att följa via live stream även denna gången. Skellefteå visade hur skickliga de är offensivt samtidigt som defensiven stängde ner Brynäs väldigt bra. Ett spännande möte att se genom en bra live stream är att vänta.

Hur man kommer igång med en live stream på SHL är väldigt enkelt. Vi visar allt du behöver veta för att kunna njuta av bra ishockey i god kvalitet via live stream. Se till att komma igång redan idag för att inte missa någon omgång av Sveriges bästa hockeyliga.

Skellefteå Brynäs mål i öppen kasse

  • Matchstart: Lördag 15:15
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Visas hos: Cmore sport

Se Skellefteå – Brynäs via live stream

Det finns flera olika streamingtjänster i Sverige. Men de som äger rättigheterna för att visa SHL är Cmore. Så för att streama SHL krävs det ett konto med tillhörande sportpaket hos streamingtjänsten.

När man skapat kontot med sportpaket kan man ta del av all den sport som sänds hos Cmore. Skellefteå mot Brynäs är en av många matcher man kan följa via live stream. Dessutom håller streamen hög kvalitet i både bild och ljud.

Så se till att starta din live stream på Skellefteå – Brynäs i god tid för att inte missa någon sekund av de spännande mötet. Brynäs har ändrat om en hel del i klubben och bland annat sparkat huvudtränaren Roger Melin. Vi kan alltså räkna med en nystart för fjolårets finalister.

För att starta en live stream på Skellefteå – Brynäs behöver man bara leta upp matchen i tablån och starta streamen. Förutsatt att man skapat ett konto med sportprenumeration. När matchen är påslagen kan man luta sig tillbaka och njuta av riktigt bra hockey i högsta möjliga kvalitet.

Skellefteå live stream Brynäs Bud Holloway

Brynäs IF var i behov av en förändring

Det var efterfrågat från supportrarna, att en förändring borde ske. Något som sportchefen och ledningen i Brynäs tog tag i snabbt och juste. Roger Melin som haft huvudansvaret under starten på säsongen får lämna sin plats som huvudtränare för Brynäs.

Melin verkar ta beskedet på ett bra sätt och förstår klubbens agerande. Men givetvis är det synd om tränarkarriären får ett så snöpligt avslut. Roger Melin har varit tränare sedan 1986 och är en av de mest respekterade tränarna i Sverige.

Hur detta påverkar matchen mellan Skellefteå – Brynäs återstår att se. Nu har klubben visat att de inte är fega för att agera och kanske får spelarna att steppa upp ett snäpp. Det är en dyr och stark trupp som är tänkt att konkurrera i toppen av tabellen. Inför matchen ligger de näst sist i tabellen och har således mycket att bevisa.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar