Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 30 dec, 2016

CMore – Streaming av La Liga, Serie A, SHL m.m.

Vill du hitta en massor av bra sport på en och samma streamingsida? Då rekommenderar vi alltid CMore som ligger i framkant när det gäller att streama Serie A & La Liga online.

Förutom fotboll, så finns det andra sporter som du kan se live inne hos CMore. Vad sägs om att följa ishockey i SHL, eller varför inte handboll från Sverige bästa liga, Handbollsligan.

Utbudet inne hos CMore lär locka oss svenskar allra mest. Trots att streamingtjänsten erbjuder fotboll och sport från andra ligor och mästerskap, så är det främst den inhemska sporten som flest söker efter.

Streama fotboll med CMore sport

Det är knappast svårt att skapa ett konto och bli medlem hos CMore. Det enda du behöver egentligen göra är att följa våra fem enkla steg. Sedan kommer du att direkt kunna streama fotboll från Serie A eller titta på La Liga online. Du kan även välja TV-paket som låter dig få ännu mer sport & fotboll direktsänd i din mobil, dator eller tv.

Om du vill läsa mer om vilken sport & fotboll som du kan streama med hjälp av CMore, så rekommenderar vi dig att scrolla ner en liten bit. Vi anger och listar all den sport som finns inne hos denna streamsida. Det leder till att du enklare kan bestämma om du anser det är värt att skapa ett konto hos CMore, eller inte.

Våra 5 enkla steg för direktsänd sport på nätet!

 • Gå vidare till CMore
 • Skapa ett konto
 • Beställ ditt TV-paket eller streamingtjänst
 • Kostnad = 399 kr per månad
 • Börja streama La Liga, Serie A, SHL, m.m.

Köpa matcher

Om du inte skulle vilja ha ett konto med tillhörande TV- och streampaket så går det att köpa specifika matcher. Detta kallas ibland för pay per view, och går ut på att du köper de matcher du vill se på förhand.

Att kunna välja en match som du vill kunna streama på nätet är bra. Det låter dig få möjligheten att inte de matcher du allra helst vill se.

För att beställa och köpa matcher från t.ex. La Liga & Serie A så behöver du först och främst ett konto. Med ditt konto kan du sedan enkelt bläddra bland tablån av matcher som visas. Sedan väljer du den match som du vill se.

CMore kommer då erbjuda dig ett pris för att kunna streama matchen. Godkänner du priset så betalar du, och kan vänta in att just din match ska börja.

Att använda sig av per per view innebär att du att du kan köpa streams inför till specifika matcher och sedan få tillgång till en stream som visar matchen för dig. Ett knep många i Sverige använder sig av som inte vill lägga för mycket pengar på att streama fotboll online.

Sport hos CMore

Om du är intresserad av att skapa ett streamingkonto hos CMore, så är det självklart ganska viktigt att kolla upp vad CMore erbjuder för utbud av live streams.

Genom att redan på förhand se vilket utbud som finns, så kan du enklare bestämma dig om du har nytta och glädje av ett konto. Du ser då vilka ligor, och vilken typ av sport som du kan streama hos den svenska streamingtjänsten.

Främst populärt är det att streama europeisk fotboll inne hos CMore. Många svenskar bänkar sig gärna framför streams från La Liga & Serie A.

Med tanke på att CMore har satsat på ett stort utbud av sport, så finns det både fotboll & annan övrig sport att streama med hjälp av ditt konto. Det innebär att du kan streama t.ex. fotboll från Italien och Spanien, och sedan hänga med i SHL (Elitserien i ishockey) när du känner för ishockey.

Det innebär att du har glädje av ditt streamingkonto året om!

CMore live streams

Nedan listar vi exakt vilken sport och fotboll som du kan streama live sport hos CMore. Med ett konto kan du välja att få tillgång till hela utbudet, eller själv välja matcher eller ligor som du är främst intresserad av.

 • La Liga
 • Serie A
 • Skottska Premiership League
 • SHL – Elitserien i ishockey
 • Hockeyallsvenskan
 • Junior-VM i ishockey
 • Elitserien i handboll
 • SSL Innebandy
 • Golf
 • Tennis

Svensk sport

Som du kanske märker så har CMore valt att erbjuda flera streams från många olika sporter som är populära i Sverige.

Utbudet av streams som finns inne hos CMore passar alldeles perfekt för oss svenskar. Här får vi nämligen tillgång till svensk ishockey, handboll, innebandy samt fotboll av toppklass från Serie A och La Liga. Vi tror knappast att vi svenskar kan bli mer nöjda än så. Det vore väl om det hade funnits svensk fotboll i utbudet.

CMore är nämligen en streaming sida av sport online som satsat på en specifik målgrupp. De satsar hårt på att alla vi sportintresserade svenskar som älskar sport. Därför är de så pass sjysta att de väljer ett utbud av fotboll och sport som är anpassade efter oss svenskar.

Det finns även streams som hjälper dig att se sport från svenska landslaget. De erbjöds i samband med speciella turneringar och kan vara riktigt roliga att följa. Därför bör du kika ut inne hos utbudet hos CMore, för att se om de erbjuder sporter som spelas i de svenska landslagströjor.

Fler fördelar..

Det är inte bara sport & fotboll som du kan streama inne hos CMore. Denna streamingtjänst väljer nämligen att visa filmer och serier.

Även här har CMore valt att erbjuda ett svenskt utbud. Du kan se många filmer och serier som kommer just från Sverige. Detta mixar de med andra utländska filmer som kryddar till det totalt utbudet av streams som redan finns.

Det innebär att du kan utnyttja ditt konto hos CMore på både svensk sport och filmer. Perfekt för dig som kanske tycker det är onödigt att ha ett konto enbart för att streama fotboll från La Liga.

Erbjudande

I flera fall så kan du använda dig av erbjudanden eller varför inte rabattkoder. Du kan nämligen få chansen att t.ex. få testa att streama fotboll live & online i en månad.

Detta erbjudande som låter dig att prova på kan dig få enklare med på tåget. Både vi och CMore räknar med att du som ny kund kommer att bli nöjd. Vi är så nöjda att de i många fall bjuder dig på första månaden.

Utöver kostnadsfria streams så kan du få fler sjysta erbjudanden. Det kan bland annat handla om att du får billigare pris under flera månader, eller slipper betala någon avgift under speciella mästerskap, eller liknande.

Håll utkik för att inte missa ett erbjudande som kan se dig tillgång till billigare eller live streaming.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar