Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 13 okt, 2017

Linköping – Frölunda: Streama SHL direkt

Kanske den mest sevärda av helgens hockeymatcher. Se till att inte missa när Linköping möter Frölunda, se matchen via live stream enkelt och smidigt. I vår artikel går vi igenom steg för steg hur du startar upp en grym live stream av god kvalitet.

Det är en enkel process som går väldigt snabbt att genomföra. När det är avklarat kommer du att ha tillgång till att live streama samtliga omgångar av SHL på ett och samma ställe. Det finns inget att vänta på, kom igång med en live stream på Linköping – Frölunda nu!

Linköpings lagkapten Tony Mårtensson i SHL

  • Nedsläpp: Lördag 15:15
  • Spelplats: Saab Arena, Linköping
  • Visas hos: Cmore sport

Live stream på Linköping – Frölunda direkt

Det första steget mot en riktigt bra live stream på Linköping HC – Frölunda HC är att skapa ett konto på Cmore. Det andra steget är att välja till deras sportpaket. Sen är man klar och kan vänta in matchen för att starta den en liten stund innan nedsläpp.

Så enkelt är det att se Linköping möta Frölunda via live stream. På under två minuter har du en live stream som håller riktigt bra kvalitet i både bild och produktion. Som tittare får du sällskap av en svensk sportkommentator som alltid är vass och håller hög klass.

Det finns egentligen inte några nackdelar med att välja en seriös streamingtjänst när man ska se sport på nätet. Man får alltid vad man betalar för när man väljer Cmore och man kan ställa höga krav. Detta är det bästa stället att streama SHL på.

Anledningen till att detta är höjdpunkten av helgens matcher att streama är enkel. De två lagen har helt klart intressantast trupper och även om resultaten inte har varit i deras fördel är det en tidsfråga innan det tar fart. Räkna med att både Linköping och Frölunda slutar topp fem i tabellen och blir riktigt farliga i slutspelet.

Linköping mot Frölunda i SHL

Om matchen

Vi tror att Linköping kommer sätta tempot från start. Sedan får Frölunda arbeta sig in i matchen för att kunna sätta emot. Frölunda har haft lite problem att vara konsekventa genom en hel match och har haft lite väl stora dippar. Det återstår att se om det problemet sitter kvar även i matchen mot Linköping.

Offensiven som Linköpingstruppen besitter är av högsta kvalitet och kan bli lite för mycket för Frölunda att hantera i deras hemmaborg. Av den anledningen tror vi att Linköping står som segrare efter 60 minuter med 4-2.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar