Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 13 okt, 2017

HV 71 – Färjestad: Se SHL live stream nu

HV 71 möter serieledande Färjestad i en riktigt spännande match att följa via live stream. Allt du behöver veta för att streama HV 71 – Färjestads BK och lite till går vi igenom i texten längre ner. Det är en enkel process som går på ett par minuter som sedan ger dig tillgång till en live stream i mycket bra kvalitet.

Det första man behöver göra för att hitta en live stream på SHL är att ta reda på vilka som äger rättigheterna. Sedan behöver man veta vad man behöver för typ av konto för att få tillgång till live streamad sport. Allt det kommer i stycket under.

HV 71 mot Färjestad via live stream i SHL

  • Nedsläpp: Lördag 18:00
  • Spelplats: Kinnarps Arena, Jönköping
  • Visas hos: Cmore sport

Såhär ser du HV 71 – Färjestad via live stream

Det första man behöver är ett konto hos Cmore. Det är nämligen dom som betalat för att få tillgång till att streama SHL. När det är avklarat krävs det att man väljer deras sportpaket. Där kan men se massvis av sport via stream online.

Att se HV 71 – Färjestads BK via live stream är bara en av många matcher man kan följa. Som kund hos Cmore får du ta del av samtliga omgångar i SHL, både grundserien och slutspelet. Utan några extra kostnader eller dolda avgifter.

Fördelarna med att välja en streamingtjänst som är seriös och håller hög kvalitet är många. Förutom bra bild & ljud får man möjligheten att streama från flera olika enheter. Det innebär alltså att man inte är bunden till en stor otymplig TV. Streama matchen mellan HV 71 – Färjestad vart du vill!

Färjestad kommer fortfarande att vara i toppen av tabellen oavsett hur matchen mot HV 71 slutar. Men de har en riktigt bra möjlighet att dryga ut ledningen ytterligare. De har tagit 21 poäng på åtta matcher och ännu inte förlorat under ordinarie tid.

En tuff motståndare för HV 71 som verkligen blandat och gett under inledningen. Spelet i SHL har dock sett väldigt bra ut. Men laget lyckades inte ta sig till slutspel i CHL vilket givetvis är en stor besvikelse.

Färjestads Dick Axelsson tillbaka i Färjestad

Nya Färjestad ser oerhört starka ut

Det var många som hade Färjestad helt uträknade inför säsongen. Och det skrevs bland annat om att det var ett lag i en ombyggnadsfas som inte kommer ha att göra i ett slutspel. Men de har gett ett ganska tydligt svar till oss som tvivlade på lagets förmåga.

Det ser ut som ett nytt, fräscht och piggt Färjestad. De spelar en tuff ishockey som många lag hittills haft stora problem med. Fortsätter de på den inslagna vägen och håller denna höga nivån kommer Färjestad garanterat vara ett lag att räkna med i ett slutspel.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar