Streama Sverige - Slovenien: Se matchen via live stream

Är du intresserad av att streama Sverige – Slovenien live på nätet? Vi visar dig hur du gör för att titta på matchen från handbolls-EM. Gruppspelsmatchen spelas på söndag 12 januari.

Intresset för att se de svenska handbollsherrarna spela i EM 2020 är stort, och vi finns här för att visa hur ni kan hitta en Sverige – Slovenien stream att se på nätet.

Du kommer även att få reda på vilken kanal som visar matchen direktsänt i TV. Kolla in vår artikel och få reda på hur du kan titta på matchen via live stream eller TV-sändning!

Vill du titta på Sverige – Slovenien (handbolls-EM)? Gör det på Bet365!

Streama herr-EM i handboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Slovenien online

Om du är ute efter att hitta en bra Sverige – Slovenien live stream har du kommit helt rätt. Vi kan tipsa dig om att du för att se matchen på nätet bör skaffa ett konto på Bet365. När du gjort det ska du göra en insättning (minst 50 kronor), och därefter kan du se matchen via livesändning.

Det går att streama denna gruppspelsmatch i handbolls-EM 2020 för herrar från valfri plattform. Titta på mötet från mobil, surfplatta eller dator. Njut av att förhoppningsvis se Sverige ta ett steg mot slutspelet, genom att vinna nyckelmatchen mot Slovenien.

Det är bra kvalitet både på bilden och ljudet på Bet365:s live streams, men dessvärre lär du tvingas se matchen utan kommentatorer. Men det går så fort och blir så mycket mål i handboll att det nog blir en kul match att se ändå!

  • 1. Gå till Bet365:s sajt
  • 2. Skapa ditt konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige – Slovenien i handbolls-EM för herrar via live stream!

Titta på Sverige – Slovenien på TV

Den kanal som visar Sverige – Slovenien på TV är TV6, och där kan du således se Sverige – Slovenien direktsänt. Ratta in kanalen och titta när Sverige gör sitt bästa för att besegra slovenerna.

TV6 sänder handboll direkt från tidig eftermiddag fram till sen kväll på söndag. Klockan 15:30 öppnas sändningen till handbolls-EM 2020, då de visar övriga lag i Grupp F mötas; Schweiz och Polen. Efter den matchen följer lite eftersnack och höjdpunkter, innan de 17:30 börjar snacka upp Sveriges match mot Slovenien.

Efter 45 minuter av försnack och spännande diskussioner är det dags för matchen att ta sin början, klockan 18:15. Som vanligt när Viasat står för sändningarna förses du med skickliga och kunniga kommentatorer.

Om du saknar TV6 men ändå önskar att se matchen på TV kan du koppla den liveström du har igång på datorn med Bet365 till din TV-skärm med hjälp av HDMI-kabel. Då kan du se din Sverige – Slovenien live stream från TV:n ändå.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 17:30
  • Matchstart: 18:15

Ovan kan ni se när Sverige mötte Slovenien i det senaste EM-mästerskapet.

Inför matchen

Sverige är favorit att vinna Grupp F, och till och med en av favoriterna att vinna hela turneringen. Är det någon nation som ska kunna utmana Sverige om gruppsegern är det dock Slovenien, som är en starkare handbollsnation än både Polen och Schweiz.

Matchen mot Slovenien är Sveriges andra i mästerskapet. Dessförinnan kan vi se Sverige – Schweiz i premiären av handbolls-EM.

Det tråkiga ur svensk synvinkel är att två stora spelare och profiler saknas. Kim Andersson tackade nej till EM-slutspelet och Mattias Zachrisson hålls borta på grund av en axelskada.