Streama Slavia Prag - Chelsea
NYHETER

Titta hur du gör för att streama Slavia Prag - Chelsea ikväll!

Streama Slavia Prag – Chelsea live

Det går att streama Slavia Prag – Chelsea live på internet. För att titta på matchen online behöver du ha ett konto på Eurosport Player, där matchen sänds direkt. Matchen har avspark 21:00 under torsdagskvällen och du får alltså titta på den någorlunda sent ikväll.

Eurosport Player är en streamingtjänst som kanske inte är lika känd som vissa andra, men den har helt klart hög kvalitet. Matcherna visas i HD och ljudkvaliteten på sändningarna är mycket bra.

Priset för att se din Slavia Prag – Chelsea live stream, och för att titta på alla matcher i Europa League, är även det mycket fördelaktigt för dig som vill titta. Ett månadsabonnemang ligger på 129 kr/månaden, och om du vill binda dig för ett helt år kan du istället betala 790 kronor i en engångskostnad.

Det går att titta på Eurosport Player från valfri plattform, du kan streama Slavia Prag – Chelsea direkt från dator, surfplatta, mobil eller koppa livesändningen till din TV.

  • 1. Gå in på www.eurosportplayer.se
  • 2. Skapa ditt konto och välj månatligt eller årligt abonnemang
  • 3. Titta på Slavia Prag - Chelsea live stream (avspark 21:00, 11/4)

Titta på Slavia Prag – Chelsea på TV

För att titta på Slavia Prag – Chelsea på TV är det bra om du har Eurosport 2, där matchen visas med start 20:55.

Det är alltså ingen studio inför matchen, men däremot kan du njuta av Eurosport 2:s Europa League-magasin, som startar 20:25. Där visas mål och höjdpunkter från olika Europa League-matcher.

Om du saknar kanalen som sänder matchen på TV i Sverige (Eurosport 2), så finns det ett till sätt att se matchen på TV. Du kan nämligen koppla din Slavia Prag – Chelsea live stream till TV:n genom att använda en HDMI-kabel, en Chromecast, Apple TV eller Samsung TV. På så sätt kan du se din ström på TV:n ändå.

Inför matchen

Chelsea har efter en del tunga resultat i inledningen av 2019 börjat se bättre och bättre ut. Man har hållit nollan i 4 av sina 5 senaste matcher, eller 8 av de 12 senaste om ni så vill. I och med att en Champions League-plats till nästa säsong ännu är ytterst tveksam om man kan säkra, kommer stort fokus även ligga på att vinna Europa League och på så sätt få en Champions League-plats.

Slavia Prag har resultatraden 22-2-3 i tjeckiska ligan och ska inte underskattas. Det är ingen tillfällighet att man är i Europa League-semifinal.

Här kan du hitta bra oddsbonusar. Det går även att satsa pengar på betting via Swish, läs mer om det här.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se