NYHETER

Se och läs om bortastället Sverige kommer att bära i VM i Ryssland!


Sverige lyckades kvalificera sig för VM 2018, efter ett dramatiskt playoff-avgörande mot Italien. Jakob Johansson gjorde dubbelmötets enda mål, när han gav Sverige segern hemma på Friends Arena. Borta på San Siro lyckades Sverige sedan försvara sig vidare till VM.

Sajten Footy Headlines har nu läckt ut bilder på bortatröjan som Sverige kommer att bära i VM 2018. Tröjan är helblå, bestående av ljusare och mörkare ränder. Ränderna löper horisontellt, och är mycket tunna.

Kragen på tröjan är både gul och blå, och längs axlarna har Adidas placerat gula ränder.

Sverige kommer enligt Footy Headlines att bära gula shorts och blå strumpor till tröjan.

Läs mer om bästa oddsen på fotbolls VM 2018 & bonusar.

Matchstället är inte officiellt, och vi kan ännu inte vara helt säkra på att detta verkligen är bortatröjan Sverige kommer att bära i VM.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Spela utan konto

Speedybet

x

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Bonusar endast för nya spelare