Välj en bonus att använda på riksdagsvalet 2022

En nyare typ av oddsspel som finns på nätet – och endast var fjärde år i Sverige – är riksdagsvalet. Det är många som anser sig veta utgången av valet – och kan tänka sig att satsa pengar på spelen.

Inför dess att valet kommer att avgöras den 11 september, 2022. Så kommer du att kunna placera spel på flertalet utfall av riksdagsvalet.

Du kan hos de allra flesta spelbolag även kunna hämta en bonus – en oddsbonus som du sedan kan använda för att spela odds om vem som vinner valet 2022. Perfekt för dig som normalt inte spelar på betting online.

Valet 2022 bonusar

Det finns de sidor som har lagt extra fokus på oddsen som finns inför valet 2022. Det är inne på dessa sidor som det även finns betting bonus att spela med. Det kan vara ett bra tillfälle för att använda din bonus för att vinna extra mycket pengar på resultat i riksdagsvalet.

Här kan vi tipsa om flera spelsidor som vi tycker är extra bra för att spela på riksdagsvalet. Kolla in våra tips här nedan.

Unibet

En av de bästa betting & odds sidor angående odds inför riksdagsvalet är Unibet. Där finns det även en bonus utan omsättningskrav på 100 kr att hämta inför valet. Detta är ett gratis bet som kommer att kunna hämtas ut i samband med din första insättning på spelsidan.

Betsson

Betsson är en klassiker på den svenska spelmarknaden. Vi hade blivit väldigt förvånad om de inte haft flera odds inför dess att valet ska avgöras. Här kommer du även kunna spela odds med Swish eller skapa ett login med BankID. Smidigt och tryggt för alla!

Expekt

Expekt fick för ett litet tag sedan ett stort upplyft – och har skapat en ny bettingsida för att locka allt fler spelare till sin hemsida. Inte minst så hjälper deras riskfria gratis bet på hela 1500 kr till med detta. Expekt har självklart en svensk licens och en trygg sida för alla i Sverige.

Stort utbud av betting

Alla de sidor vi tipsar om här kommer ha massor av odds att välja mellan. Det är knappast bara odds inför riksdagsvalet som finns hos dessa spelsidor. Det kan därför vara en bra start med riksdagsvalet – för att sedan fortsätta att vinna pengar på betting hos din spelsida.

Det kommer vara superenkelt att spela på odds inom fotboll, ishockey eller andra populära sporter. Bland de flesta sidor så kan du även kombinera ihop politk odds med sportsbetting. Det gör att du kan skapa kuponger med ännu högre odds. Läs gärna mer om vad odds är & hur du räknar ut odds. Där kan du se vilka vinster du kan vinna vid ett kombinationsspel.

 

Andra nyheter

Streama Sverige – Slovenien (27/9): Live stream & TV
Streama Sverige - Slovenien (27/9): Live stream & TV
Kolla in hur ni gör för att live streama Sveriges viktiga Nations League-match mot Slovenien! Se matchen direkt från Nations League.
26 september, 2022 | Emil Sandberg
Streama Serbien – Sverige (24/9): Live stream & TV
Streama Serbien - Sverige (24/9): Live stream & TV
Vill ni titta på Serbien - Sverige online på nätet? Här visar vi hur ni gör samt vilken kanal som visar matchen på TV.
21 september, 2022 | Emil Sandberg
Stryktipset – 17 september (17/9): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 17 september (17/9): Tips, förslag & analys
Stryktipset är tillbaka med idel engelsk fotboll! Kolla in vår spelanalys till kupongen den 17 september.
16 september, 2022 | Emil Sandberg

Jimmie nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]