Alla Sportnyheter

Hitta alla sportnyheter som vi publicerar på Sportal.se här. Vi täcker upp nyheter från de allra största och mest populära sportevents i Sverige.

sport
Hur mycket tjänar spelare i Allsvenskan i lön? Vi har snittlöner från Allsvenskan, Superettan, Division 1 och flera andra ligor i Europa.
31 maj, 2023
sport
Hur påverkas casinon och bettingsidor av AI (Artificiell intelligens). Vi ser hur det ser ut idag - och vad vi kan förvänta oss i framtiden.
30 maj, 2023
ishockey
Se vilka spelare som finns med i Tre Kronors trupp inför VM 2023
09 maj, 2023
1 2 203

Vi försöker hela tiden hålla en god blandning mellan intressanta och häpnadsväckande nyheter. Vårt rapportering blir allt mer intensiv under mästerskap eller större sportevents som lockar mycket intresse i Sverige.

De flesta nyheter som vi släpper ut på Sportal.se handlar om ämnen som kan påverka betting. Vår sida riktar sig främst till de spelare som vill spela på odds inom olika sporter. Därför är våra nyheter kring det som kan påverka ditt spelande.

Våra nyheter kan handla om sporthändelser som vi tycker är värda att nämna. Det kan också vara kring betting bonusar eller free bets. Det finns många nyheter bland spelbolagen som inte bör missas.

Om du vill läsa om nyheter inför specifika matcher eller ligor. Då rekommenderar vi dig att läsa bland våra speltips. Vi hjälper dig med att hitta nyheter för lagen inom t.ex. fotbollsodds eller odds på hockey som finns på nätet.