Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 okt, 2017

Timrå – AIK: Live stream från Hockeyallsvenskan

AIK har börjat säsongen riktigt bra och är ännu obesegrade. Kvällens motstånd står Timrå för och vi kan förvänta oss en riktigt spännande match att följa via live stream. Hur du streamar Timrå – AIK direkt visar vi längre ner i texten.

En live stream på Hockeyallsvenskan är väldigt enkelt att komma igång med. När du sedan startat upp en live stream kan man se samtliga matcher från de två bästa hockeyligorna i Sverige, SHL och Hockeyallsvenskan. Allt samlat att streama på samma ställe.

Timrå firar mål mot AIK

  • Nedsläpp: Ikväll 19.00
  • Spelplats: NHK Arena, Timrå
  • Visas hos: Cmore sport

Live streama Timrå – AIK

För att snabbt och smidigt komma igång med en live stream krävs det att man tar sig igenom två simpla steg. Först och främst måste man skapa ett konto hos Cmore. Sedan behöver man välja till deras sportpaket.

Då får man tillgång till att live streama mängder av sporter och framförallt matchen mellan Timrå – AIK. Man kan ta del av en live stream som håller hög kvalitet i både bild och ljud. Det är dessutom alltid bra svenska sportkommentatorer och experter som tar dig igenom matcherna.

Att välja en seriös live stream på Hockeyallsvenskan har många fördelar. Man kan ta med sig matchen vart man vill eftersom man kan live streama från mobilen och surfplattan såväl som teven eller datorn. Man kan också alltid räkna med att streamen lever upp till förväntningarna.

Timrå – AIK är en perfekt match att se via live stream. Det skiljer sig lite jämfört med att streama SHL. Den stora skillnaden är strukturen i spelet, vilket gör att Hockeyallsvenskan blir lite mer svängig och i vissa fall roligare att följa.

Se till att komma igång med din live stream på Timrå – AIK idag. Så att man inte missar toppmötet från Hockeyallsvenskan. Vi förväntar oss en jämn och tät match mellan två lag som båda har ambitioner att spela sig till SHL denna säsongen.

Det spelas fler matcher från HockeyAllsvenskan ikväll.

Timrå i Hockeyallsvenskan

Är det dags för Timrå att ta klivet till SHL?

De har börjat säsongen riktigt bra och har väldigt många intressanta spelare. De har tillsammans skapat en rutinerad stomme att bygga laget från med unga spännande talanger. Timrå har vunnit tre av sina fyra inledande matcher, varav en på straffar.

Sedan de blev degraderade till Allsvenskan har de haft problem att riktigt etablerat sig och blivit tillräckligt slagkraftiga för att ta klivet tillbaka. I år verkar de ha fått ordning på truppen och har alla möjligheter att konkurrera om en plats i hockeyns finrum.

Men AIK är ett av lagen som de kommer få konkurrera med under säsongen. De har vunnit sina fyra inledande matcher och ser väldigt starka ut. En bra värdemätare för Timrå helt enkelt.

Så vi som följer matchen via live stream kan förvänta oss mycket av kvällens hetaste match i Hockeyallsvenskan. Se till att komma igång med en live stream lagom i tid. Sen är det bara att bänka sig och njuta framför tv-soffan.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar