Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 30 aug, 2017

Malmö Redhawks – Stavanger Oilers: Se CHL via live stream

Malmö har inte haft en lätt start på säsongen. Först förlorade man mot Pantern som spelar i Allsvenskan, sen även debuten mot Kalpa i CHL. Nu står Stavanger Oilers för motståndet som de visserligen vann mot i första mötet. Vi visar hur du följer matchen via live stream.

Stavanger stod upp bra mot Malmö senast och matchen slutade 4–3 till Malmö. Det var med 19 sekunder kvar Malmö sköt det fjärde och avgörande målet i matchen, så det satt långt inne för skåningarna. Detta kommer därför att bli en väldigt spännande och sevärd match att följa via live stream.

Malmö efter mål i SHL

Kom igång med en stream på Malmö mot Stavanger Oilers idag

För att komma igång med en live stream på Champions Hockey League krävs det att man skapar ett konto hos bet365. Det är där matcherna från CHL sänds via live stream. Det är enkelt att komma igång och tar inte många klick innan man har tillgång till en live stream i bra kvalitet.

För att kunna se matchen behöver man utöver ett konto ha ett saldo. Så lägg ett odds för att kunna se matchen mellan Malmö – Stavanger Oilers via live stream. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av hockey via live stream i hög klass.

Malmö har stora förväntningar på sig och har inte riktigt motsvarat dessa såhär långt. Även om det är tidigt på säsongen måste de visa att de är ett topplag i Sverige. Stavanger Oilers är Norges utan tvekan bästa lag. De vann serien i överlägsen stil och vann även sedan slutspelet.

Så räkna med ett möte som kommer bli väldigt spännande att följa via stream online. Kom igång idag när det är så pass enkelt att få tillgång till en bra live stream.

Det finns även möjlighet att se matchen mellan Växjö – Davos via live stream på samma sätt som Malmö mot Stavanger. Om man hellre föredrar den matchen.

Se Malmö mot Stavanger via live stream CHL

Inför matchen

Malmö ska vara bättre än Stavanger Oilers och det är dom på pappret. Men det är inte alltid det stämmer överens i praktiken. Det fick vi se när lagen möttes förra veckan. En seger för Malmö satt långt inne och matchen kunde egentligen slutat åt båda hållen.

Det återstår att se om Malmö tar uppgiften på tillräckligt stort allvar mot Stavanger. Men något som är säkert är att det kommer bli en fartfylld match och en norskt lag som kommer göra allt för att vinna.

Så kom igång idag med en live stream på CHL lagom till matchstart för att inte missa den viktiga gruppspelsmatchen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar