Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 30 aug, 2017

Växjö HC – HC Davos: Live stream från CHL online

Se när Växjö möter HC Davos via live stream från CHL. Vi visar hur du kommer igång med en live stream enkelt och smidigt. Där du inte bara kan se ett av de svenska lagen från CHL, utan samtliga. Det tar bara ett par minuter att starta upp en live stream på Champions Hockey League, läs mer för att ta reda på hur.

Vi rekommenderar endast lagliga streams som alltid håller hög kvalitet. I detta fallet är det bet365 som står som leverantör av live stream på Växjö – Davos. För att få tillgång till live stream krävs det att man har ett saldo på kontot och lägger ett spel.

Växjö Lakers mål efter en turbulent situation framför mål

Såhär kommer du igång med en stream på Växjö – Davos

Det första man behöver göra är att skapa ett konto hos bet365. När man sen gjort det krävs det en insättning för att i sin tur få tillgång till att se hockey via live stream.

Hockey är inte bara sporten som går att följa via live stream hos bet365. Det finns mängder av andra sporter och ligor att följa hos spelbolaget. Så se till att komma igång redan idag med en bra sida med live stream på CHL.

En av de stora fördelarna med att se Växjö – Davos via stream är att man kan ta med sig matchen vart man vill. Det går utmärkt att se matchen på portabla enheter som mobiltelefon eller läsplatta. Sen så får man allt som oftast väldigt bra kvalitet när man väljer en seriös live stream som detta är.

Detta är alltså en process som går på under två minuter, sen är man igång med en live stream i hög kvalitet. Så vänta inte tills sista sekund, kom igång direkt med en stream på Växjö mot Davos.

Står Växjö för en bra säsong både i CHL och SHL kommer de garanterat att ta en lista på de tio bästa europeiska klubblagen efter säsongen. Vilket givetvis är en målsättning inom klubben.

Se Växjö mot Davos via live stream

Davos går för revansch

I den första matchen lagen emellan vann Växjö med 3–0 på bortaplan. Ett relativt smärtfritt möte där man tydligt såg vilket lag som höll högst klass. Men Davos är inget dåligt lag och förväntas vara ett av lagen i gruppen som går till slutspel.

Just nu ligger de på en tredjeplats i gruppen och för att nå slutspel måste de upp en placering. Denna matchen blir därför väldigt viktig för Davos som är i behov av poäng. Även om de återstår några matcher är det tufft att spela med kniven mot strupen.

Men Växjö är ett av de tuffaste motstånden på bortaplan i CHL och det kommer bli svårt för Davos att skapa chanser. På förhand känns det som en självklar Växjö-vinst men allt kan hända i ishockey och förhoppningsvis bjuds vi på ett spännande möte.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar