Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 sep, 2017

Comarach Cracovia – Brynäs IF: Se CHL via stream direkt

Se revanschen för Comarach Cracovia mot Brynäs via live stream. Det är enkelt att starta upp en live stream som håller hög kvalitet på CHL. Matchen mellan Comarach Cracovia – Brynäs kommer säkert inte bli en lika ojämn match som förra gången när Brynäs vann med hela 8–0.

Förhoppningsvis kan i alla fall Comarach Cracovia steppa upp lite och ge Brynäs en hyfsat jämn match. Även om det kan vara kul någon gång ibland att se ett lag fullständigt dominera en match. I vår artikel går vi igenom hur du följer CHL via live stream.

Anton Rödin i Brynäs

Se Comarach Cracovia – Brynäs IF via live stream

Fördelen med att följa CHL via live stream är att du alltid får en sändning i bra kvalitet. Dessutom kan du följa Comarach Cracovia – Brynäs via live stream från din mobiltelefon eller surfplatta. Du är alltså inte bunden till en TV eller dator.

Matchen visas hos bet365 som sänder massvis av matcher från Champions Hockey League via live stream. Innan du får tillgång till en live stream på matchen måste du skapat ett konto. Sedan behöver man göra en insättning och lägga ett spel.

När de tre stegen är avklarade är det bara att öppna en live stream på Comarach Cracovia mot Brynäs IF och luta sig tillbaka. Man kan alltid förvänta sig en stream som håller god kvalitet när man vänder sig till en seriös streamingtjänst.

Ni som väljer att följa matchen kan förvänta er att Brynäs kommer vinna. Det vågar vi nästan garantera, så länge inte Brynäs skickar sitt juniorlag ner till Polen. Det är ändå en viktig match för Brynäs som behöver poängen för att nå förstaplatsen före Red Bull München.

Helgens matcher i CHL

Det spelas en hel del matchen i CHL under lördagen och söndagen 2-3 september. Det är en hel del hockey via live stream att följa och här nedan kommer en samling av alla svenska lag som spelar.

Lördag 2 september

15:00 Malmö Redhawks – KalPa Kuopio (live stream)

15:00 Växjö Lakers – HC Liberec (live stream)

17:30 Adler Mannheim – HV71 (live stream)

19:45 ZSC Lions – Frölunda Indians (live stream)

Söndag 3 september

16:30 Comarch Cracovia – Brynäs IF

Alla matcher går att följa på samma ställe via live stream. Så när du väl kommit igång en gång kan du se alla matcher. Det blir alltså en relativt liten peng för otroligt mycket live streaming. Så kom igång med din live stream idag för att njuta av helgens CHL-hockey med några av Europas bästa hockeyklubbar.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar