Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 sep, 2017

Växjö Lakers – HC Liberec: Streama CHL-gruppspelet direkt

Liberec var starka senast mot Växjö och det var en väldigt tight match. Det blev tillslut Växjö som lyckades vinna efter att Robert Rosén avgjort i förlängning. Nu väntar ett returmöte och denna gången i Växjös hemmaborg Vida Arena. Vi visar hur du kan följa matchen via stream online enkelt och snabbt.

När man letar efter en live stream på Växjö – Liberec har man givetvis vissa krav och förväntningar. Kraven man har är ofta att en live stream ska vara lättillgänglig och hålla hög kvalitet. Något som även vi har som krav när vi rekommenderar en live stream. Du kan alltså förvänta dig Champions Hockey League via live stream som motsvarar dina förväntningar.

Dessa två lag kommer återigen mötas i en semifinal. Du kan själv streama Växjö Lakers – HC Liberec i CHL semifinal.

Ville Leino efter mål för Växjö

Titta på Växjö – Liberec via stream direkt från CHL

Intresset kring CHL har växt mycket under de senaste två åren. Formatet har blivit bättre och åskådarantalet har ökat. Men det är långt kvar till standarden man önskar. Så var med att bidra till att intresset växer genom att följa Växjö Lakers – Liberec via live stream.

För att starta igång din live stream krävs det att du skapar ett konto hos bet365. När du väl gjort det krävs det en insättning och att man lägger ett odds. När dessa tre stegen är avklarade är det bara att leta upp Växjö – Liberec på bet365 för att sedan starta en live stream.

Där kan du inte bara se denna matchen via live stream utan även andra möten från CHL. Har du ett brett sportintresse passar denna streamingtjänsten utmärkt, du kan se fotboll, basket, handboll och mycket mer sport via live stream.

Vi som följer matchen mellan Växjö Lakers – Liberec kan förvänta oss en kampfylld match. Det kommer säkert att smälla en hel del i sargkanterna mellan de två lagen som gärna vill ha förstaplatsen i gruppen. Den sitter Växjö på innan mötet men en vinst för Liberec skulle innebära att de blir nya gruppledare.

Se till att komma igång med din live stream på Champions Hockey League idag för att inte missa någon av alla de matcher som sänds. Samtidigt som Växjö möter Liberec går det även att följa Malmö – KalPa via live stream. Om man nu hellre följer den matchen såklart.

Friläge i Tjeckiska ligan HC Liberec

Liberec har överraskat såhär långt

Vi visste redan att Liberec var ett bra hockeylag. Men det är svårt att riktigt veta vad man kan förvänta sig av utländska klubblag och Liberec har varit en positiv överraskning de inledande omgångarna. Många trodde på förhand att det skulle vara HC Davos som konkurrerade med Växjö om förstaplatsen i gruppen.

Liberec är ett topplag i den tjeckiska ligan och vann grundserien förra säsongen men föll tungt i finalen. Det var andra säsongen i rad som de vann grundserien och gick till final. Det finns stora möjligheter att detta är ett lag som tar sig långt i ett slutspel och eventuellt når till final. En bra placering i CHL för Liberec kommer förmodligen leda till en placering på listan över de 10 bästa europeiska hockeyklubbarna.

De är visserligen inga favoriter, men det var inte Sparta Prag när de gick till final i fjolårets upplaga av CHL heller. Kanske är det i år vi ser den första CHL-finalen utan ett svenskt lag. Men först och främst ska de ta sig an Växjö i Vida Arena.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar