Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 sep, 2017

Malmö Redhawks – KalPa Kuopio: Följ CHL via live stream

Malmö ligger tvåa i gruppen och har chansen att ta över förstaplatsen före Kometa Brno. Matchen mellan Malmö KalPa går utmärkt att följa via live stream. Vart du hittar en stream och hur du kommer igång tänkte vi visa dig i vår artikel.

Så läs mer för att hitta en bra stream på Malmö – KalPa online. Vi rekommenderar enbart seriösa streamingtjänster som håller hög kvalitet. Givetvis är alla live streams vi tipsar om lagliga. Så se till att starta upp din live stream på Champions Hockey League idag.

Filppula jublar i Malmö efter ett mål

Såhär ser du Malmö – KalPa via stream från CHL

Tack vare Champions Hockey League får vi nu en försäsong fylld av tävlingsmatcher. Matchen mellan Malmö – KalPa är en av alla som går att följa via live stream. Det går under fem minuter att starta en live stream på Champions Hockey League och när man väl är igång finns det mängder av sport att streama.

De som förser oss hockeyälskare med live stream på Malmö – KalPa är bet365. För att kunna se CHL via live stream krävs det att du skapar ett konto, sedan gör en insättning och lägger ett spel. När du gjort det är det bara att leta upp matchen och starta en live stream.

Det är sällan det är så enkelt och smidigt att komma igång med en stream på SHL hockey. Det gäller att utnyttja möjligheten att se Malmö – KalPa för en billig peng. En match som kommer bli väldigt spännande att följa via live stream.

Det är två bra lag som spelar lördagen den 2 september på Malmö Isstadion. Vi tittare kan därför förvänta oss en jämn kamp mellan två spelskickliga lag. En match man inte vill missa, så kom igång med en live stream direkt.

En av alla fördelar med att följa CHL via live stream är att man kan se Malmö mot KalPa på flera olika enheter vart som helst där internet är tillgängligt. Det gör att man slipper vara bunden till exempelvis teven eller datorn.

Malmö är ett lag som har höga förväntningar på sig och är även i toppen av vår SHL-ranking över de bästa lagen. Nu är det också dags att de levererar efter det också.

Spelare i Malmö sträcker sig efter pucken i SHL

Betting och odds på CHL

Med tanke på att matchen sänds hos spelbolag bet365 har man även när till betting. Och som alltid erbjuds det flera olika typer av spel till bra odds på CHL. Vi har tittat runt lite på olika odds mellan Malmö – KalPa och hittat ett vi tänkte dela med oss av.

  • Vårt tips: Malmö -1.5
  • Odds: 2.30
  • Spelbolag: bet365

Malmö har ändrat om lite för att försöka hitta kemin i truppen. Det har succesivt varit flera små steg i rätt riktning och vi tror att många pusselbitar faller på plats mot KalPa. Vi tror att Malmö därför kommer vinna matchen med minst två mål och att de eventuellt tar över förstaplaceringen i Grupp B.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar