Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 sep, 2017

Adler Mannheim – HV71: Se Champions Hockey League på stream

Adler Mannheim överraskade senast mot HV71 och vann med 4–1. Då hade HV71 hemmaplan och returen spelas i Tyskland. Förmodligen lär vi få se ett HV71 som inte underskattar Adler Mannheim denna gången. Läs mer för att hitta en live stream på CHL-matchen direkt.

Vi guidar dig till en live stream av bra kvalitet på matchen mellan Adler Mannheim – HV71. Längre ner i artikeln går vi igenom de få steg du behöver ta för att komma igång med en live stream på CHL. Så missa inte när HV71 reser till Tyskland för att få revansch på Adler Mannheim.

HV71 firar en vinst

Streama Adler Mannheim mot HV71 direkt från CHL

För att snabbt komma igång med en live stream krävs det att du skapar ett konto hos bet365. Det är dom som sänder alla svenska lag som spelar CHL i helgen via live stream. När du skapat ett konto behövs en insättning och att man lägger ett spel.

Det är alla tre steg för att komma igång med en live stream som håller bra kvalitet i både bild och ljud. Sedan letar du bara upp matchen mellan Adler Mannheim – HV71 och sätter igång live streamen.

Det finns möjlighet att följa Adler Mannheim mot HV71 via live stream på både mobilen, datorn, läsplattan och teven. Så du kan se Champions Hockey League via live stream vart du än befinner dig. Och alltid i bra kvalitet som sagt.

Samtidigt som man följer matchen går det även utmärkt att spela på liveodds om man känner för det. Liveodds är när man lägger ett odds live under en match. Det en väldigt rolig spelform när man följer den matchen man spelar på.

Allt detta kan du göra på samma ställe. Så när du kommit igång en live stream på Adler Mannheim mot HV71 kan du se bland annat Comarch Cracovia – Brynäs via live stream.

HV71 firar SM-guldet 16/17

Revansch för HV71

Första mötet var en katastrof för HV71. De blev nog lika chockade som vi som följde matchen. Hur kunde ett tyskt lag komma till Jönköping och slå fjolårets svenska mästare med 4–1, var det många som frågade sig.

Nu har det möjlighet att få upprättelse genom att stå för en gedigen insats på bortaplan mot Adler Mannheim. Eller så är det bara vi som har för höga förhoppningar på HV71. För de har knappast övertygat såhär långt in på säsongen.

Så se till att komma igång med en live stream på Adler Mannheim – HV71 för att se när HV går för revansch.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar