Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 sep, 2017

ZSC Lions – Frölunda Indians: Följ CHL via live stream

Frölunda övertygande inte i det första mötet lagen emellan även om de vann matchen efter förlängning. De hade hemmaföredelen men det var ZSC som tog tag i taktpinnen från start och såg länge ut att gå vinnande ur striden. Detta kommer bli helgens höjdpunkt när det kommer till att se CHL via live stream.

För att komma igång med en live stream krävs bara två minuter av din tid. Sedan kan du följa stora delar av CHL via live stream online. Vi guidar dig till en live stream på matchen mellan ZSC- Frölunda som håller hög kvalitet i både ljud och bild. Läs mer för att hitta din live stream på Frölunda idag!

Frölundas Joel Lundqvis i teknik mot Malmö

Se CHL och ZSC Lions – Frölunda Indians via live stream

För att komma igång med en live stream på ZSC – Frölunda behöver du skapa ett konto hos bet365. När du sedan gjort det krävs det också att du gör en insättning och lägger ett spel. Sedan får du tillgång till att se CHL via live stream.

Det går snabbt att komma igång och är avklarat inom några minuter. Det är inte bara hockey du får tillgång till att följa. Det finns mängder av sporter och ligor att se via live stream. Allt är tillgängligt efter du gjort de stegen som beskrivits ovan.

Det finns många bra saker med att följa ZSC – Frölunda via live stream. Du kan ta med dig matchen vart du vill så länge du har en internetuppkoppling. Det går alltså att följa matchen från Champions Hockey League via live stream på flera olika enheter. Mobilen och surfplattan funkar precis lika bra som datorn och teven.

Det kommer att bli en spännande match att följa via live stream. Det kan vi på sportal garantera. Fredrik Petterson verkar vara i en riktig storform. En bekant spelare för många frölundaspelare och supportrar. Han ställde till det senast för Frölunda med sitt tidiga ledningsmål.

Båda lag är topplag i sina inhemska ligor och har flera riktigt skickliga spelare. Det kommer kanske inte bli den mest fysiska matchen men räkna med att det kommer bjudas på en hel del hockeygodis som Niklas Wikegård brukar säga. Wikegård som förövrigt finns med på vår lista över de bästa svenska sportkommentatorerna.

Frölundas Artturi Lehkonen

Ryan Lasch mot Fredrik Pettersson

Ryan Lasch ligger tvåa i den totala poängligan i CHL efter Fredrik Pettersson efter tre matcher. Båda har gjort nio poäng var men Fredrik Pettersson har gjort fler mål. Det kommer att bli en kamp om vem som tar över ledartröjan efter slutsignalen.

Ryan Lasch återvände till Frölunda efter en säsong i den schweiziska ligan som Fredrik Pettersson nu tillhör. Båda är relativt korta till växten och är högerfattade. Många likheter finns med spelarna och skillnaden är väl att Fredrik Pettersson inte räds närkamper på samma sätt som Ryan Lasch.

Det blir en match i matchen i en redan spännade hockeymatch. Se till att komma igång med en live stream på ZSC – Frölunda lagom till matchstarten som är lördag 2 september klockan 19:45. Heja fram ditt favoritlag till seger i matchen om viktiga poäng.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar