Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 5 okt, 2017

Brynäs IF – Karlskrona HK: Live stream på SHL direkt

Fjolårets finalister tar sig an nederlagstippade Karlskrona i en match som i vanlig ordning går att följa via live stream. Hur du ser Brynäs – Karlskrona på live stream kan du läsa längre ner i artikeln. Vi guidar dig till en laglig och seriös streamingtjänst som håller hög klass.

Det är väldigt enkelt att komma igång med en bra live stream på Brynäs – Karlskrona. Se till att vara ute i god tid så att man inte missar något av kvällens match. Brynäs ligger näst sist efter fem spelade matcher och har mycket att bevisa i kvällens möte.

Brynäs efter mål i SHL

  • Matchstart: Torsdag 5 okt, 19:00
  • Spelplats: Gavlerinken Arena, Gävle
  • Visas hos: Cmore sport

Se Brynäs – Karlskrona via live stream

Det är två steg man behöver ta sig igenom för att komma igång med en live stream på SHL. När man gjort det kan man njuta av samtliga omgångar under hela säsongen i HD-kvalitet. Det första steget är att skapa ett konto hos Cmore.

När kontot är skapat krävs det att man väljer till deras sportpaket. Där får du tillgång till att streama en hel del sport live. När de två stegen är avklarade är det bara att vänta tills matchen drar igång.

Fördelarna med en seriös stremingtjänst är många. Man kan förvänta sig att den nästan aldrig strular, visar matcher i hög kvalitet och att produktionen är i toppklass. Som vanligt guidas man igenom matchen av en sportkommentator som även han eller hon håller hög klass.

Kom igång med en live stream på SHL idag för att inte missa några fler omgångar i SHL. Du kan kolla på hockey streams vart du än befinner dig. Bara du har en enhet som stödjer uppspelning av live stream från Cmore.

Det går att se SHL i mobiltelefonen, surfplattan, datorn och teven. Det som behövs är en internetanslutning för att kunna streama sport online.

Brynässpelare slår en passning i SHL

Brynäs måste hitta rätt

Förväntningarna hos supportrarna är höga efter succésäsongen från fjolåret. Där föll man till slut i finalen men att ta sig så långt får ändå ses som en framgång. Laget har nu inte motsvarat förväntningarna överhuvudtaget och deras spel lämnar mycket att önska.

Fem omgångar och fyra poäng är kanske inte riktigt starten som någon är nöjd med. Kvällens hemmamatch mot Karlskrona ses som en match de ska vinna alla dagar i veckan. Så det återstår att se ifall de får rätt på spelet och kommer ut starka.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar