Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 okt, 2017

Luleå HF – Frölunda HC: Streama SHL direkt

Luleå har inte fått spelet att stämma precis som Frölunda. Matchen kanske blir ett steg i rätt riktning för något av lagen och går utmärkt att streama live. Hur du kommer igång med en live stream enkelt och smidigt på SHL visar vi.

Luleå och Frölunda ligger åtta respektive tia i tabellen efter fyra omgångar. Faktum är att Luleå inte vunnit en match ännu efter 60 minuter. De har alltså en hel del att bevisa för supportrarna på plats och via live stream. Läs mer för att hitta en bra SHL live stream.

Streama hockey hos Bet365 & spela på odds i SHL

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

  • Spelplats: Coop Norbotten Arena, Luleå
  • Matchstart: Torsdag 5 okt, 19:00
  • Visas hos: Cmore sport

Observera gärna att detta är en gammal match som redan är avgjord. Vill du få mer tips kring hur du kan titta Luleå – Frölunda livestream i SHL slutspel 2019 så mkan du ta dig vidare via länken.

Live stream på Luleå – Frölunda

Se när Frölunda gästar norrbotten och Luleå via live stream online. Det går att se mötet i hög kvalitet gällande både bild och sändningen i sin helhet. Alla matcher från SHL sänds via live stream på samma streamingtjänst. Alla matcher är alltså samlade på ett och samma ställe.

För att kunna streama Luleå – Frölunda krävs det att man först skapar ett konto hos Cmore. Det är där matcherna från SHL sänds. Man får även tillgång till Hockeyallsvenskan och andra sporter. När man skapat ett konto behöver man välja deras sportpaket.

När de två stegen är avklarade är det bara att leta upp den matchen man vill se i tablån, öppna streamen och sedan njuta av den bästa hockeyn i Sverige.

Luleå och Frölunda har blivit lite av rivaler i SHL. Matcherna brukar ofta innehålla en hel del känslor, även om Granström lämnat Luleå. Det blir alltid sevärda matcher att se via live stream och förvänta dig inget annat denna gången heller.

Den kanske grinigaste av alla spelare i Frölunda är skadad och missar förmodligen matchen. Det är lagkaptenen Joel Lundqvist som räknas vara tillbaka först den 7 oktober.

Kom igång med en live stream idag för att inte missa några av de mest spännande omgångarna i SHL 2017/18. Det väntas bli en otroligt jämn grundserie som kommer bjuda på många nervkittlande möten.

Om matchen

Vi på sportal tror på ett Frölunda som tar tag i taktpinnen från början. De är ett skickligare lag och bygger sitt spel kring att föra matchen. Luleå är inte dåliga offensivt men har en helt klart defensiva inriktning.

Får Frölunda spelet att stämma kommer det bli tufft för den sviktande defensiven i Luleå. Bakåt har de inte övertygat såhär långt på säsongen, inte heller på försäsongen för den delen. Men det är fortfarande väldigt tidigt på säsongen och de första tio omgångarna kan egentligen vad som helst hända.

Läs vår ranking på de bästa SHL-klubbarna inför säsongen. Där har vi satt Luleå ganska långt ner just på grund av att deras trupp inte matchar de tänkta topplagen. Men med en gedigen sammanhållning kan man komma långt och lyckas de ta sig till slutspel kan de vara en skrällfavorit. Men Frölunda är trots allt rankade som en av de bästa hockeylagen i Europa.

Frölunda behöver få ordningen och struktur i sitt spel. Få de långa anfallen som de eftersträvar och inte slarva i egen zon. De har många offensiva backar och det krävs för spelare som Donovan och Sigalet att ta ett större ansvar i defensiven.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar