Fullträff – Tips, resultat & regler

Vår guide för spelet Fullträff från Svenska Spel ger dig tips inför idag – eller veckans omgång. Här kan du även läsa om hur man spelar på Fullträff eller få info om resultat och utdelning.

Att tipsa på Fullträff hos Svenska Spel innebär att du inte spelar på resultat i matchen. Din uppgift blir att tippa på rätt antal mål i 13 matcher i din kupong. Vid 13 rätt blir du garanterad en vinst på 50 miljoner kronor.

Vad: Fullträff
Lanserades: 2022
Spelsida: > Svenska Spel
Antal matcher: 13 st
När: Varje lördag
Återbetalning: 75%
Insats: 1 kr – 25000 kr
 • Sveriges största bettingsida
 • Statligt ägt
 • Ansvarsfulllt spelande & kontroller

Fullträff tips – Denna vecka & idag

Vi har valt att lägga till Fullträff tips för varje vecka som en kupong finns ute hos Svenska Spel. Du kan läsa om våra tips för idag – eller nästkommande vecka. Notera gärna att du inte kan spela Fullträff på någon annan oddssida utöver Svenska Spel.

Att följa Fullträff tips och förslag kan öka dina vinstchanser. Våra experter lägger ut sina analyser och argument för att välja antal mål för en match. Där kan du hitta tips på saker som du kanske inte tänkt på.

fullträff 19 augusti
fullträff
Vi tippar Fullträffkupongen den 19 augusti! Här finner ni vår analys och spelförslag till samtliga matcher.
12 september, 2023
fullträff 5 augusti
fullträff
Den engelska fotbollen är tillbaka, och finns nu återigen på Fullträffkupongen! Ta del av vår analys till kupongen lördagen den 5 augusti!
12 augusti, 2023
fullträff 29 juli
fullträff
Fullträff den 29 juli! Ta här del av vår analys med spelförslag på kupongen vecka 30!
12 augusti, 2023
fullträff 15 juli
fullträff
Här finner ni allt ni behöver veta inför Fullträff den 15 juli. Se vår analys med spelförslag på kupongens alla matcher.
12 augusti, 2023
fullträff 25 juni
fullträff
Helgens kupong av Fullträff fylls av matcher från lägre svenska divisioner, från Norge och från U21-EM. Kolla in vår analys här!
12 juli, 2023
fullträff 17 juni
fullträff
Läs allt inför Fullträff-kupongen den 17 juni. Analys och tips till alla matcher!
12 juli, 2023

Om du är ute efter förslag för andra pooltips från Svenska Spel så kan du läsa mer bland våra guider om poolspel:

Hur fungerar Fullträff från Svenska Spel?

Fullträff hos Svenska Spel är en form av blandning mellan ett poolspel och ett måltips. Du behöver endast fokusera på hur många mål som görs i en match. Vinnare för matchen är mindre intressant.

När du spelar på Fullträff så kommer du ha en kupong som innehåller 13 matcher. I alla dessa matcher ska du tippa antal mål. Du kan välja mellan 1-7+ mål i varje match. Väljer du sju mål så kommer du även gardera dig om matchen skulle innehålla fler än sju mål. Matcherna är hämtade från stora ligor i Europa så som Premier League, La Liga, Serie A och Allsvenskan.

Svårt? Nja. Att spela Fullträff funkar så som – likt Stryktipset – om att gardera sig. Att endast välja ett resultat av mål i varje match innebär att din kupong kostar dig 1 kr. Chansen att en kupong med endast singlar på 13 matcher är väldigt liten.

Som du ser på bilden ovan – så har vi lagt både garderingar och en singel för antal mål i matcherna. Se till att hitta en balans mellan säkerhet och gambling så brukar din kupong ha stor vinstchans. Samtidigt som din insats inte blir för stor.

Hur man spelar på Fullträff

Vi har sammanfattat allt som du behöver göra för att spela på Fullträff på Svenska Spel. Där kan du snabbt se hur man spelar på Fullträff – och hur det fungerar i praktiken.

 1. Skapa ett konto eller logga in på Svenska Spel
 2. Klicka din in på ”Fullträff” i deras meny
 3. Välj rätt antal mål i 13 olika matcher i veckan kupong
 4. Lämna in din kupong och betala din insats
 5. Invänta matchernas resultat
 6. Rätta din kupong inne hos Svenska Spel
 7. Vid vinst (ner till 7 rätt) – se vilken utdelning av vinstbelopp som gäller

När alla matcher är spelade så kan du rätta din kupong för Fullträff hos Svenska Spel. Då kan du se ditt resultat. Har du många rätt så kan du titta till utdelning av vinster. Även detta kan du göra inne på ditt Svenska Spel konto.

Rätta resultat för Fullträff tips idag?

För att rätta ditt tips efter en omgång i Fullträff så behöver du endast logga in på Svenska Spel konto. Väl där så kan du gå in till ”Mina spel”. Där finns din kupong för Fullträff – som rättas i realtid. Det innebär att du kan följa resultatet för din kupong även live under pågående matcherna. Detta vis kan du välja för att rätta alla dina odds på fotboll eller övriga sporter.

Att träffa in alla 13 matcher med rätt antal mål i Fullträff är ganska svårt. Därför finns det utdelning av vinster ner till alla de som har 7 rätt. Det innebär att det inte är tvunget att sätta alla 13 rätt för att få ut en stor vinst från Fullträff.

 1. Gå till Svenska Spel
 2. Logga in på ditt konto
 3. Gå vidare till ”Mina Spel”
 4. Scrolla ner till din kupong för Fullträff
 5. Öppna kupong och se hur många rätt du har
 6. Se över om det finns utdelning av vinst för din kupong

När du rättar ditt spel på Fullträff så kommer du att få fram ett cirkeldiagram. Där kommer du se hur nära – eller långt ifrån – du är att tippa rätt resultat i varje match.

Vinster & utdelning

I Fullträff så kan du vinna mer än 50 miljoner kronor. Den summa garanteras till alla som får 13 rätt. I övrigt så gäller det att hamna i en så bra ”vinstgrupp” som möjligt. Bland dessa kuponger så är det rörliga vinstbelopp som anpassas utifrån en tabell.

Återbetalningen på Fullträff ligger på 75% av det totala spelvärdet. Här nedan kan du se hur utdelningen ser ut.

Utdelning för Fullträff

Antal rätt Utdelning
13 rätt: 30% (garanti på 50 miljoner kr)
Flest rätt: 30%
Nästflest rätt: 18%
Tredje flest rätt: 22%

Insats & rader

Du kan lägga olika insatser – beroende på hur många rader du väljer att spela på. Den minsta insatsen du kan lägga på en rad i spelet Fullträff är 1 kr. Den högsta insatsen som du kan spela på är på cirka 25 000 kr.

Varje rad som du lägger till i ditt system kommer att kosta dig 1 kr. Vilket innebär att du maximalt kan välja upp till 25 000 rader att spela på.

Vanliga frågor om Fullträff

Fullträff är ett poolspel från Svenska Spel som lanserades 2022. Det går ut på att tippa rätt antal mål i 13 olika matcher. Flest rätt vinner!

Kostnaden för en rad är 1 kr. Du kan välja upp till nästan 25 000 rader. Det innebär att du kan ha en insats på 1 kr – 25 000 kr.

Det är endast spelsidan Svenska Spel som erbjuder dig att spela på Fullträff.

Spelet går ut på att tippa rätt antal mål i 13 matcher. Du kan välja mellan 1-7 mål i varje match. När matcherna har spelats så kan du rätta din kupong – och se om du når upp till en nivå med utdelning av vinster.