Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 maj, 2023

Fullträff – 6 maj (6/5): Tips, förslag & analys

Vi spelar Fullträff, spelet hos Svenska Spel där man ska förutspå hur många mål som görs i 13 olika matcher. Ta del av vårt spelförslag nedan.

Fullträff är ett spel hos Svenska Spel, där man ska förutspå antalet mål i 13 olika matcher. Matcherna är desamma som de du finner på Stryktipset.

Att gissa rätt antal på 13 olika matcher kan tyckas svårt, och det är det också. Men för att få vinst på ditt spel kan det räcka med att du får så många som 7 rätt, exempelvis. Mer om hur Fullträff fungerar kan du läsa i vår guide via länken.

Fullträff analys 6 maj

  • Vårt system: 64 rader (7 spikar, 6 garderingar)
  • Total insats: 64 kronor
  • Bettingsida: Svenska Spel

1. Liverpool – Brentford, 2-3 mål

Liverpool är igång nu och har börjat vinna matcher, men man vann bara med 1-0 mot Fulham senast, då Alisson Becker grät av glädje över att ha hållit nollan. Vi tror att man återigen håller nollan, men att man får dit åtminstone 2 eller 3 mål mot Brentford. Brentford är rätt defensivt skickliga och vi tror inte att det här blir något målkalas med 4-5 mål här, utan att 2-3 är rimligt att förvänta sig.

Kolla även in vårt speltips till Liverpool – Brentford.

2. Manchester City – Leeds, 3-4 mål

Manchester City gör massvis av mål, och har Erling Braut Haaland – som nyligen slog rekord som Premier Leagues meste målskytt någonsin under en säsong – i anfallet. Vi skulle bli förvånade om den här matchen innehåller 2 mål eller färre. Därför känns ett spel på 3-4 mål som rimligt.

3. Bournemouth – Chelsea, 2 mål

Chelsea har väldiga problem i offensiven för tillfället, och även om man lyckas skapa målchanser så slutar det ofta i att man bränner dem. Men nu ställs man mot bottenlaget Bournemouth, och då ska man väl få in minst ett mål i alla fall. Samtidigt finns risken att Bournemouth också gör mål, och vi tycker att 2 mål i denna match är ett rimligt spel.

4. Tottenham – Crystal Palace, 3 mål

Tottenham och Crystal Palace gör båda en hel del mål, och här tycker vi att 3 mål känns som en rimlig gissning. Färre mål hade förvånat oss, medan 4 mål dock inte heller hade varit omöjligt. Men med tanke på att båda lagen läckt en del bakåt på sistone lär tränarna försöka se till att få ordning på defensiven under träningarna inför denna match.

Se även speltips till Tottenham – Crystal Palace.

5. Wolverhampton – Aston Villa, 2-3 mål

Aston Villa är i riktigt god form, och kan nog sätta dit någon eller några kassar i den här matchen. Man är dock defensivt starka, och Wolves brukar inte ha mycket mål i sina matcher. Därför tror vi att det blir som högst 3 mål här, men som minst 2.

Se även vårt Wolves – Aston Villa speltips.

6. Roma – Inter, 2 mål

Roma och Inter möts här i en viktig match om Champions League-plats, och då kommer inget av lagen att vara alltför offensiva. Gör någon av lagen mål däremot, så kommer motståndarna att behöva gå framåt för att få med sig en viktig poäng. Då tror vi att det smäller åtminstone 2 gånger på Stadio Olimpico.

Här har vi skrivit ett speltips till Roma – Inter.

7. Werder Bremen – Bayern München, 3 mål

Bayern München kommer senast från en seger, 2-0 mot Hertha Berlin, och ska nu se till att man bygger kontinuitet genom att ta fler segrar. Med tanke på hur dåligt det gått för Thomas Tuchel sedan han tog över kommer han här även att vilja sätta dit några mål, för att verkligen visa att han fått ordning på laget. 3 mål känns som en rimlig gissning.

Titta in vårt Werder Bremen – Bayern München speltips.

8. Real Madrid – Osasuna, 2 mål

Final i spanska cupen, och i finaler brukar det inte bli alltför mycket mål. Mycket står på spel och inget av lagen vill riskera för mycket. Real Madrid är givetvis favoriter här, och vi tror att man sätter dit 2 mål åtminstone samtidigt som man håller tätt bakåt. Skulle Osasuna mot förmodan vara laget som tar ledningen här kommer Real definitivt att pressa på mot slutet och antagligen sätta dit 1 mål, alternativt att man släpper in 1 mål bakåt.

9. Lens – Marseille, 2-3 mål

Lens och Marseille möts i en viktig match i kampen om andraplatsen – eller i bästa fall förstaplatsen – i Ligue 1, och här kan det smälla två eller tre gånger. Så pass mycket är på spel att båda lag kommer att vara desperata efter att göra mål, samtidigt som man inte heller kommer att spela för offensivt med tanke på hur kostsamt det vore att släppa in mål. Då tror vi att 2 till 3 mål är ett rimligt spel.

10. Nice – Rennes, 2-3 mål

Det här är en match där Rennes bör vinna för att hänga med i kampen om Europaplats, medan Nice inte har mycket att spela för. När Nice saknar något att spela för kan man samtidigt gå ut avslappnade, vilket gör att man kommer anfalla och kanske göra något mål men även riskera att släppa in något. Med tanke på hur viktig matchen är för Rennes tror vi inte att det blir alltför mycket mål, utan att 2 till 3 mål vore rimligt att vänta sig.

11. Ajax – AZ Alkmaar, 3-4 mål

När två holländska lag möts brukar det smälla både en, två och fler gånger, och det är också vad vi väntar oss mellan Ajax och AZ Alkmaar. Två lag med en otrolig offensiv, och när dessa möts gissar vi på att vi får se 3 eller 4 mål totalt.

12. Club Brügge – Royale Union SG, 3 mål

Match mellan två starka lag i belgiska ligan, där Club Brügge ligger illa till och nästan måste vinna för att kunna nå en topp tre-placering. På hemmaplan kommer Brügge därmed att gå ut offensivt, och nog kan det bli några mål. 2 framåt och 1 bakåt?

13. Benfica – Braga, 3 mål

Toppmatch från Portugal, mellan ett Benfica på väg mot ligatiteln som tar emot tredjeplacerade Braga. Benfica har revansch att utkräva mot Braga efter att man förlorat sina tre senaste matcher mot laget, och här tror vi att man går framåt en hel del med hemmafansen i ryggen. Då väntar vi oss relativt mycket mål, och spelar 3 till antalet.

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
12 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
05 juni, 2024
em
Se vilka spelare som är uttagna till landslagstrupperna till EM 2024 i fotboll. Vi ger trupper för England, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien m.m.
05 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar