Nya Expekt lanserar live streaming av sport

expekt-live-stream-bonus

Den som varit med bland bettingsidorna ett längre tag känner till att allt fler sidor har live streaming tillsammans med sina odds. Nu har även Expekt tagit steget för att erbjuda tjänsten.

Expekt är ett nygammalt spelbolag som funnits med sedan år 1999. Bettingsidan hade ett mindre uppehåll – för att sedan komma tillbaka. Det är således ett gammalt – men ändå nytt spelbolag. Starkare än någonsin!

 

Omsättningskrav: x6

Sport streams hos Expekt

Så vad kan du förvänta dig att se för sport med hjälp av Expekt? Massor! De har valt att täcka upp sändningar från stora ligor och sporter som är populära i Sverige. Här kommer du ha chansen att titta på fotboll, basket och tennis.

Det som sticker ut från deras utbud av livestreaming är deras utbud av fotboll streams. Du kommer att med ett konto och en insats kunna streama FA-cupen från England – men även fotboll från giganterna från den franska ligan.

När det kommer till tennis så är det världsspelare som kommer att synas på skärmarna. Expekt har nämligen rättigheterna för att visa matcher som spelas i t.ex. US Open och Franska Öppna.

Du hittar några av de populäraste ligorna och sporterna som du kan följa live hos Expekt här nedanför.

  • FA-cupen (fotboll)
  • Engelska ligacupen (fotboll)
  • Coupe de France (fotboll)
  • Championship (fotboll)
  • League One (fotboll)
  • League TWo (fotboll)
  • US Open (tennis)
  • Franska öppna (tennis)
  • Euro League (basket)
  • Euro Cup (basket)

Ovanligt stor bonus

En bonus bland svenska spelbolag brukar innebära mellan 100-1000 kr extra att spela för. Hos Expekt så ligger deras bonus för odds & betting något högre. Vilket är en bra nyhet för de spelare som vill ha mer bonuspengar att spela med.

Din bonus hos Expekt kommer bestå av ett gratis & riskfritt bet spel som ger dig en chans att spela med 1500 kr. Du väljer ett spel som överstiger 1.80 för att kunna använda din bonus. Det är viktigt att detta sker under 60 dagar sedan du tagit del av din bonus. Du kan läsa mer om alla regler och villkor väl inne hos Expekt.

Du kan även läsa mycket mer om denna bettingsida bland våra recensioner. Inte minst så finns det info kring Expekt bonus, uttag & logga in. Där bör du hitta allt som krävs för att du ska kunna gå vidare med en registrering eller inte.

Mer nyheter:

Streama Sverige – Azerbajdzjan: Se live stream & TV (27/3)
Streama Sverige – Azerbajdzjan: Se live stream & TV (27/3)
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie.Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.