Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 aug, 2023

Fullträff – 19 augusti (19/8), vecka 33: Tips, förslag & analys

Fullträff den 19 augusti! Ta del av analys och spelförslag till kupongen!

Dags för en ny omgång av Fullträff. Vi analyserar och tippar kupongen, med matcher från Premier League och Championship.

Vi spelar ett 64-raderssystem. Vill ni spela på enskilda av dessa matcher kan vi rekommendera Expekt, och att ni då tittar om det finns några oddsbonusar att spela med. Titta gärna även in vårt tips & spelförslag till Stryktipset 19 augusti.

fullträff 19 augusti

  • Vårt system: 64 rader (7 spikar, 6 garderingar)
  • Total insats: 64 kronor
  • Spelstopp: 19 augusti, 15:59
  • Bettingsida: Svenska Spel

1. Manchester City – Newcastle, 3-4 mål

Manchester City sitter onekligen på en del kapacitet framåt, och det gör Newcastle också. Citys tre första matcher den här säsongen har dock inte varit alltför målrika, utan man har spelat 1-1, 3-0 och 1-1. Newcastles premiärmatch var desto mer målrik, då man vann med 5-1 mot Aston Villa. Det var en match där man hade stor effektivitet, vilket medföljer av att ha skickliga och avslutsvassa anfallare. Alexander Isak ser verkligen ut att vara i gott slag, och så även Callum Wilson. Citys defensiv är hur som helst stark, och så många som sex mål tror vi inte att vi får se. Här tror vi att det blir tre eller fyra mål, och spelar således det.

Kolla in vårt speltips till Man City – Newcastle här.

2. Tottenham – Manchester United, 2 mål

Tottenham bjöd på en match med mycket mål i sin premiär, så som Tottenham ofta gör. 2-2 slutade matchen mot Brentford, och även utan Harry Kane i laget verkar man alltså kunna göra en del mål.

Manchester Uniteds ligapremiär var knappast lysande, men man vann. Första halvlek var säsongens kanske minst underhållande Premier League-matcher så här långt, medan man i andra halvlek bjöd på mycket ytor men även skapade mer framåt. Man vann åtminstone till slut, med 1-0. Victor Nilsson Lindelöf väntas kliva in från start här, istället för Lisandro Martínez, vilket vi dock inte tror kommer att påverka särskilt mycket åt något håll. Här tror vi på relativt få mål, och spelar två till antalet.

Här hittar ni ett Tottenham – Man United speltips.

3. Liverpool – Bournemouth, 3-4 mål

Liverpool har gjort en hel del mål i sina träningsmatcher under försäsongen, där vi bland annat finner en 3-4-förlust mot Bayern München. När det var dags för ligapremiär fick man dock nöja sig med 1-1 mot Chelsea, i en match där Chelsea var närmast segern. Hemma mot Bournemouth kan det dock bil åka av. När lagen möttes ifjol vann ”Pool” med 9-0, i en match där Luis Díaz och Roberto Firmino blev tvåmålsskyttar medan Mohammed Salah inte gjorde en enda poäng trots 90 minuter spelade. Den segern gav också dåvarande Bournemouthmanagern Scott Parker sparken.

Vi tror att vi återigen kan få se en målrik match där dessa två lag möts. 3-4 mål spelas.

Ni kan se vårt Liverpool – Bournemouth speltips med odds här.

4. Fulham – Brentford, 3 mål

Brentford är knappast ett lag som gjort sig kända för att bjuda på sprakande fotboll, men det blir ändå en del mål i lagets matcher. Man hade snittet 2,74 mål i sina matcher ifjol. För Fulhams del låg motsvarade siffra på 2,84. Ifjol fick vi se två spännande matcher lagen emellan vilka båda slutade 3-2, där lagen vann ett möte var. Riktigt lika målrikt tror vi inte att det blir denna gång, men 3 mål till antalet känns klart uppnåeligt. Båda lagen har en hel del kapacitet framåt, Fulham i form av Aleksandar Mitrovic och Brentford med Bryan Mbuemo. Vi spelar 3 mål.

5. Wolves – Brighton, 3 mål

Brighton har skaffat sig en riktigt fin och sevärd offensiv under tränaren Roberto De Zerbi. I ligapremiären stod nyförvärvet João Pedro genast för ett mål, och Kaoru Mitoma visade att klassen sitter i med en assist. Man vann till slut matchen mot Luton med 4-1.

Wolves såg bra ut mot Manchester United, även om det inte blev några poäng utan förlust med 0-1. Framåt har man spännande spelare som Pablo Sarabia och Talles Cunha, även om de inte direkt är några pålitliga målskyttar. Ifjol snittade Wolves 2,34 mål i sina matcher, medan Brightons snitt låg på 3,29. När lagen möts tror vi att antalet mål hamnar däremellan, nämligen på 3 kassar.

Ni kan kolla in vårt speltips till Wolves – Brighton här.

6. Blackburn – Hull, 1-2 mål

Det senaste mötet lagen emellan slutade 0-0. Av de 13 senaste mötena lagen emellan har 11 innehållit som mest två mål, och de två andra matcherna hade prick tre mål. Målfattig match att vänta, med andra ord. Vi spelar 1-2 mål.

7. Bristol City – Birmingham, 2 mål

Två lag som inlett säsongen med att ha i snitt 1,5 mål i sina matcher. Ifjol hade man inte heller särskilt mycket mål när man var i farten, utan det låg på drygt 2 mål per match för bägge lag. Då spelar vi 2 mål här.

8. Middlesbrough – Huddersfield, 2 mål

Jumbon tar emot nästjumbon. Middlesbrough ska knappast vara jumbo om vi tittar på papprte, utan laget slutade 4:a ifjol och missade uppflyttning på playoff. Framför hemmafansen, och mot ett rätt svagt motstånd, tror vi ändå att Middlesbrough rycker upp sig något men utan att bjuda på sambafotboll och skönlir. Två mål känns som ett rimligt spel.

9. Sheffield Wednesday – Preston, 2-3 mål

Nykomligen Sheffield Wednesday har inlett säsongen med två förluster på två matcher. Preston har gjort det bättre, men utan att övertyga. Här tror vi på en match som har 2 eller 3 mål.

10. Stoke – Watford, 0-1 mål

Watford gjorde fyra mål i första halvleken av premiären mot QPR, men därefter har man spelat tre mållösa halvlekar, både offensivt och defensivt. Stoke är ett lag som gjort sig kända för att spela destruktiv fotboll. Vi tror knappast på något målfyrverkeri här, utan spelar 0-1 mål och håller tummarna för en 0-0-match för att höja utdelningen.

11. Sunderland – Rotherham, 2-3 mål

Sunderland gjorde en bra säsong ifjol, men har inlett årets sämre. Här möter man Rotherham, som som nykomlingar hängde kvar med sex poängs marginal ifjol. Vi tror att det blir 2 eller 3 mål här.

12. Swansea – Coventry, 3 mål

De två matcherna mellan lagen ifjol slutade båda oavgjort, ena 3-3 och andra 0-0. Det är svårt att dra slutsatser om antalet mål här utifrån de två matcherna. Coventry har haft tre mål i båda sina ligamatcher denna säsong, medan Swansea kommer från en 2-3-förlust. Här tror vi att det blir tre mål.

13. QPR – Ipswich, 3 mål

Ipswich toppar tabellen, och har haft i snitt 2,5 mål i sina matcher. QPR ligger i mitten med snittet 3,5 mål i sina matcher. När dessa lag möttes senast blev det 3 mål, och det tror vi är ett rimligt spel även här.

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
16 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
16 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar