Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 jun, 2023

Fullträff – 10 juni (10/6), vecka 23: Tips, förslag & analys

I helgens Fullträff finner vi bland annat Champions League-finalen. Dessutom flertalet svenska matcher, och ett par från isländska ligan. Ta del av vår analys med spelförslag från Fullträff 10 juni, vecka 23!

Vi har en minst sagt intressant omgång av Fullträff framför oss, där kupongens höjdpunkt utan tvekan är Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Resten av matcherna är mestadels från Sverige, men vi finner även två från isländska ligan.

Här tar vi er igenom hela kupongen från Fullträff, där vi tippar antalet mål i samtliga matcher. Vi spelar ett 64-raderssystem, vilket innebär garderingar på fem av de tretton matcherna. Resten spikar.

Fullträff 10 juni vecka 23

  • Vårt system: 64 rader (7 spikar, 6 garderingar)
  • Total insats: 64 kronor
  • Spelstopp: 10 juni, 15:59
  • Bettingsida: Svenska Spel

1. Manchester City – Inter, 1-2 mål

Champions League-final! Många förväntar sig mycket mål i denna match, som alltid när Manchester City är i farten. Men man ska ha med sig att finaler ofta blir tillknäppta historier, där inget av lagen vågar ta för stora risker. De tre senaste finalerna har innehållit ett mål vardera – i en av dessa deltog City – och finalen innan dess innehåll två mål. Vi tror på något liknande här, och spelar 1-2 mål.

Vill ni titta på Manchester City – Inter stream kan ni följa länken. Är ni sugna på att läsa vårt tips till Champions League-finalen kan ni följa denna länk.

2. Varberg – Halmstad, 2 mål

Varberg tar emot Halmstad, i en match där mycket tyder på en halvtaskig fotbollsmatch utan skönlir och med relativt få målchanser. Varbergs två senaste matcher har innehållit exakt två mål, och en av Halmstads två senaste matcher har också innehållit prick två mål. Två mål känns som ett rimligt utfall även här, då matchen absolut skulle kunna sluta exempelvis 1-1.

3. Dalkurd – Hammarby TFF, 3 mål

Dalkurds matcher var inledningsvis relativt målsnåla, vilket syns på det totala antalet mål i lagets matcher, vilket ger ett snitt på 2,36 mål per match. I takt med att man kommit i bättre form har matcherna dock innehållit något fler mål, och lagets två senaste matcher innehöll båda prick tre mål. Det känns som ett rimligt utfall även här. Seger 2-1? Vi spelar 3 mål.

4. Nordic United – Motala, 3 mål

Två lag där det i regel blir mycket mål, och båda lagen snittar strax under tre mål i sina matcher. I båda lagens senaste respektive match blev det exakt tre kassar. Det är ett rätt troligt utfall även här, och vi spelar 3 mål.

5. Örebro Syrianska – FC Stockholm Internazionale, 1 eller 3 mål

I Örebro Syrianskas senaste match blev det tre mål, och i den dessförinnan ett mål. I FC Stockholm Internazionales senaste match blev det ett mål, och i den dessförinnan tre mål. När lagen möttes förra året blev det tre mål båda gångerna, med varsina 2-1-segrar. Även här skulle vi tro på en uddamålsvinst för något av lagen, och då är det troligtvis 1-0 eller 2-1 som gäller. Vi spelar att det blir antagligen 1 eller 3 mål i denna match.

6. Lunds BK – Ljungskile, 2-3 mål

I Lunds matcher har det i snitt gjorts 1,9 mål denna säsong, och i Ljungskiles har vi fått se prick 3 mål i snitt. Då känns 2 eller 3 mål som ett vettigt spel.

7. Norrby – Tvååker, 2 mål

I både Norrbys och Tvååkers matcher ligger målsnittet på nära 2 mål, och vi ser ingen anledning till att vi ska få se något extra avvikande här. I tre av Norrbys fem senaste matcher har det blivit exakt två mål, och detsamma gäller i lagets tre senaste hemmamatcher. Vårt spel i denna match landar på 2 mål.

8. Oddevold – BK Olympic, 3 mål

IK Oddevold och BK Olympic möts i en spännande match i Division 1 Södra. Oddevold ligger på andra plats i tabellen, medan Olympic parkerar på den tionde. Här lär det bli hemmaseger, men frågan är med hur mycket. Båda lagen har på ett ungefär tre mål i sina matcher, och att även tre mål faller denna eftermiddag är ett mycket möjligt scenario. 2-1/3-0? Vi spelar 3 mål.

9. Räppe – Kristianstad FC, 3 mål

Mittenmöte i Division 2 Södra Götaland, mellan Räppe och Kristianstad. Räppe är ett lag som brukar stå för målrika matcher, och deras snitt på hela fyra mål per match. Kristianstad däremot är ofta inblandade i målfattiga tillställningar, och i deras matcher finner vi snittet 1,8 mål per match. Här gissar vi på ett slags mellanting, och spelar 3 mål.

10. FC Gute – Viggbyholms IK, 2-3 mål

Här får vi en mittenmatch i Division 2 Södra Svealand, där gotlänningarna FC Gute tar emot Viggbyholms IK FF. Gutes matcher den här säsongen har innehållit prick 2 mål i snitt, medan Viggbyholms haft 3,3 mål per match. Här tycker vi att ett rimligt spel är 2-3 mål, vilket också blir hur vi streckar.

11. FOC Farsta – Mjölby AI FF, 3 mål

FOC Farsta ligger näst sist i Division 2 Södra Svealand, men trots den svaga tabellplaceringen har man ändå lyckats stå för en del mål framåt. Målskillnaden ligger på hyfsade 15-16, trots resultatraden 2-2-6.

Mjölby ligger i mitten av tabellen, och har 13-18 i målskillnad med resultatraden 4-2-4. Båda lag snittar alltså 3,1 mål per match, och då känns ett spel på 3 mål här välmotiverat.

12. Hafnarfjördur – Breidablik Kopavagur, 3-4 mål

Två målglada lag från Island möts i kupongens tolfte match. Hafnarfjördur ligger på fjärde plats i tabellen, och har på tio matcher målskillnaden 20-19. Breidablik har spelat en match mer, och har målskillnaden 21-13. Här tror vi på minst tre mål, och skulle inte bli förvånade om även ett fjärde trillar in. De två senaste mötena mellan dessa lag har slutat 3-1, båda till Breidablik. Vi spelar 3-4 mål.

13. KR Reykjavik – Vestmannaeyjar, 3-4 mål

Två lag som tillhör nedre halvan i den tolv lag stora isländska ligan; Reykjavik ligger på nionde plats och Vestmannaeyjar på elfte plats. I hemmalagets matcher denna säsong har det fallit i snitt 2,7 mål, och i bortalagets 3,3 mål. 3 mål här blir därmed ett vettigt spel, och vi väljer att även ta höjd för att det kan bli 4 mål. Det senaste mötet lagen emellan slutade 4-0 till Reykjavik, och de två innan dess slutade 2-1 till Reykjavik. Matchen innan dess 3-0 till Reykjavik. 3-4 mål spelas.

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024
nyheter
Shanga Forsberg lägger ut på Instagram att hon ska skilja sig från Emil Forsberg.
26 mars, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
25 mars, 2024
portugal sverige stream tv
fotbollsnyheter
Jon Dahl Tomasson gör sin första landskamp som svensk förbundskapten! Läs hur ni gör för att streama matchen live.
21 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar