NYHETER

Ryktena om Neymar till Real Madrid fortsätter!

Sommaren 2013 värvade FC Barcelona det brasilianska underbarnet Neymar från Santos FC. Det tog inte lång tid innan Neymar blev en publikfavorit på Camp Nou, och Barcelonafansen har under åren njutit av att se bolltrollarens konster.

Neymar blev en av Barcelonas viktigaste spelare, och hans unga ålder innebar att klubben såg honom som spelaren som skulle kunna ta ett ännu större ansvar den dagen Lionel Messi skulle tacka för sig.

Övergång till PSG

Men i somras skulle så Barcelonas förhoppningar om en lång framtid med Neymar i laget att raseras. Neymar ville lämna klubben, och bestämde sig för att skriva på för Paris Saint-Germain.

– Jag är oerhört lycklig över att ansluta till PSG, sade Neymar när övergången var officiell. Det motiverar mig att komma hit och vinna de titlar fansen vill ha. Sedan jag kom till Europa har PSG alltid varit ett av de mest ambitiösa lagen. Från och med i dag kommer jag att göra allt jag kan för att hjälpa mina nya lagkamrater att öppna nya horisonter och ge glädje till klubbens supportrar världen över.

Lämnar PSG i sommar?

Neymar har inte tillhört PSG särskilt länge, men redan är ryktena om att han ska lämna många. Det sägs att han är missnöjd över mycket i klubben; han känner sig illa behandlad av fansen och av lagkamrater, och har kommit till insikten att övergången till PSG var ett felbeslut. Det sägs även att han valde att gå till PSG för att senare kunna gå till Real Madrid, då en direktövergång från Barcelona till Real Madrid inte är enkel att ordna.

Enligt spanska tidningen AS kommer företaget Nike att skjuta till pengar åt Real Madrid, för att klubben ska ha möjlighet att värva Neymar. Neymar sponsras av Nike, och Nike vill hellre se honom spela i Madrid än i PSG.

Real Madrids tröjsponsor är fram till och med sommaren 2020 Adidas. Nike sägs se en Neymar-övergång till Real som en god möjlighet att synas i världens för tillfället största klubb, och det är inte otänkbart att Nike med tiden försöker överta Adidas roll som tröjsponsor åt Real Madrid.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Spela utan konto

Speedybet

x

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Bonusar endast för nya spelare