NYHETER

Arsenals anfallsstjärna missar matchen mot Östersund.


Östersunds FK har gjort en fantastisk debutsäsong i Europa League. Laget tog sig vidare från en grupp med Hertha Berlin, Athletic Bilbao och Zorya Luhansk, och nu väntar Arsenal i sextondelsfinal.

Torsdag klockan 19:00 går avsparken på Jämtkraft Arena. Redan nu är det klart att Arsenal kommer att få ta sig an matchen med anfallspositionen rejält försvagad.

Lacazette knäskadad

Den franske anfallaren Alexandre Lacazette, värvad för över 400 miljoner kronor i sommar, har skadad knät. På sin hemsida meddelar Arsenal har Lacazette har genomgått en titthålsoperation och att han blir borta från spel mellan fyra till sex veckor. Det innebär alltså att han även missar returmatchen i London.

Aubameyang ”cup-tied”

Sedan tidigare står det klart att anfallsstjärnan Pierre-Emerick Aubameyang missar matchen. Detta för att han redan representerat Dortmund i europasammanhang denna säsong, som även de är med i Europa League. Regeln gäller trots att Aubameyang representerade Dortmund i höstas, när de spelade i Champions League.

Dessutom sålde Arsenal Olivier Giroud till Chelsea på januarifönstrets sista dag. Näste man att knacka på dörren till startplatsen är Danny Welbeck, som är den som väntas starta på torsdag.

I övrigt saknas Santi Cazorla på grund av skada, och eventuellt även Aaron Ramsey.

Relativt skadefritt hos Östersund

Östersund saknar nyförvärvet Smajl Suljevic, då klubben endast tilläts registrera tre av sina fyra nyförvärv inför matchen. De som registrerades var istället Noah Sonko Sundberg, Dino Islamovic och Tesfaldet Tekie.

ÖFK:s trupp är annars relativt komplett till matchen. Hosam Aiesh tvingades kliva av mot Trelleborg i fredags, men ska vara redo för spel mot Arsenal. Johan Bertilsson och målvakten Andrew Mills missar däremot matchen.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

100% upp till 2000 kr

4. LeoVegas

Omsättningskrav: 12x bonus, minsta odds 2.0

200% upp till 1500 kr

5. ComeOn
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se

Unibet

Insättning med Swish

x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se