Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 maj, 2020

Union Berlin – Mainz 05: Inför, live stream & TV

Onsdag kväll får vi se ett svenskmöte i Bundesliga. Kolla hur ni gör för att live streama Union Berlin – Mainz!

Intresset för att titta när Sebastian Anderssons Union Berlin och Robin Quaisons Mainz möts i Bundesliga onsdag kväll lär vara stort. I den här artikeln redogör vi hur ni gör för att hitta en livesändning av matchen online.

Se hur ni gör för att streama Union Berlin – Mainz 05 live på nätet. Vi visar hur ni gör!

Vill du streama Union Berlin – Mainz 05?

Titta på Bundesliga hos Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

  • Match: Union Berlin – Mainz 05, Bundesliga
  • Var: Stadion An der Alten Försterei, Berlin
  • När: Onsdag 27 maj, 20:30

Streama Union Berlin – Mainz

För att streama Union Berlin – Mainz 05 online på internet rekommenderar vi dig att skaffa ett spelkonto på Bet365. När du gjort det behöver du bara göra en insättning på minst 50 kronor, för att låsa upp alla live streams de har att erbjuda.

När du gjort det kan du gotta dig åt att titta på Union Berlin – Mainz från valfri plattform. Koppla upp sändningen från mobil, dator eller surfplatta, och njut av att se två svenskar stångas mot varandra.

Du kommer att se matchen med hög bild- och ljudkvalitet, och på så sätt förhöjs din upplevelse. Kommentatorerna gör även sitt för att göra matchen mer intressant för tittarna, och i den här matchen väntas du få engelska kommentatorer.

  1. Gå till Bet365:s hemsida
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Titta på Union Berlin – Mainz 05 online!

Titta på Union Berlin – Mainz på TV

Den TV-kanal som visar Union Berlin – Mainz direkt är Viasat Sport Premium, där du väldigt ofta kan titta på Bundesliga. Anders Bjuhr allena kommenterar matchen, och tar er igenom vad som händer på Stadion An der Alten Försterei i Berlin.

Sändningen startar 20:20, och matchen drar igång 20:30.

Om ni har kanalen som sänder matchen är det bara att bläddra in den och slappna av. Saknar ni den däremot kan ni faktiskt koppla er Union Berlin – Mainz live stream från valfri plattform till TV. Detta med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Sändningsstart: 20:20
  • Avspark: 20:30

Trolig startelva, Union Berlin

Gikiewicz

M. Friedrich – Schlotterbeck – Subotic

Trimmel – Andrich – Gentner – Lenz

Malli – Bülter

S. Andersson

Trolig laguppställning, Mainz 05

F. Müller

Baku – St. Juste – Niakhaté – Brosinski

Kunde – Latza

Öztunali – Boëtius – Quaison

Mateta

Inför matchen

Union Berlin fick en riktigt tuff start på helgen, när man åkte på storstryk av lokalrivalen Hertha Berlin. 4-0 blev slutresultatet, och det är en match Union helst vill glömma så fort som möjligt. Även innan coronauppehållet hade man en tuff period, och Union har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher. På dessa fem matcher har Sebastian Andersson ändå lyckats göra fyra mål.

Robin Quaison, Mainz, har även han gjort det bra i Bundesliga denna säsong. Med sina 12 mål ligger han på 4:e plats i skytteligan, och Sebastian Andersson är inte långt efter på 11 gjorda mål.

Sebastian Andersson och Robin Quaison är de främsta dragkrafterna med den här matcherna för alla oss svenskar. Räkna med att Janne Andersson sitter klistrad framför TV:n och studerar sina två landslagsanfallare.

Union Berlin ligger på plats 13 i tabellen, medan Mainz innehar 15:e platsen.

Fler nyheter från Bundesliga

Streama Dortmund – Bayern München: Se live stream & TV (4/12)
bundesliga
Se "Der Klassisker" mellan Dortmund - Bayern München via stream online eller sänd matchen på TV (4/12). Vi guidar till sda som visar Bundesliga!
24 juli, 2022
Bayern Münchens 5 bästa talanger
bundesliga
Förutom alla storstjärnor har laget även en massa unga och skickliga spelare, som är på väg att brytas in i startelvan. Vi listar de bästa här.
24 juli, 2022
Haaland beräknas kosta cirka 1,8 miljarder – Chelsea intresserade
bundesliga
Vilken ska bli Erling Braut Haaland nya klubb? Eller kommer han att stanna i Borussia Dortmund?
24 juli, 2021

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar