Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 maj, 2020

Köln – Mainz: Inför, live stream & TV

På Bet365 kan du även streama Schalke – Dortmund och titta på Frankfurt – Borussia Mönchengladbach stream.

Vill du streama Köln – Mainz 05?

Titta på Bundesliga hos Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Fotbollarna rullar igen i Bundesliga. Läs om hur ni gör för att hitta en Köln – Mainz live stream.

Det har varit ett par tuffa månader att genomlida för alla fotbollsfantaster, nu när corona tvingat så gott som all idrott att ställas in. I helgen återvänder dock Bundesliga, och här visar vi er hur ni kan hitta er Köln – Mainz live stream.

Följ med så visar vi vägen mot att titta på denna tyska ligamatch online. Vi visar hur du kan se matchen via stream eller på TV.

Streama Köln – Mainz online

Det är förvånansvärt enkelt att hitta en Köln – Mainz stream att titta på online. Genom att skapa ett konto på Bet365 kan du titta på alla matcher från Bundesliga, och även se fotboll live generellt. Det krävs dock att ditt konto är finansierat, det vill säga att du även gör en insättning på detta skapade konto. Lägsta insättningsgräns är 50 kronor.

När du satt in dina pengar är det bara att luta dig tillbaka och börja njuta av att se fotboll av hög kvalitet. Streama Köln – Mainz 05 från valfri plattform, det spelar ingen roll om det är en mobiltelefon, Ipad eller dator som du har närmast till hands.

Titta på Köln – Mainz på TV

Som så många andra Bundesligamatcher är kanalen som står för TV-sändningen Viasat Sport Premium. Viasat äger som bekant rättigheterna att visa Bundesliga i Sverige, och de är nog glada att fotbollen borta i Tyskland kan starta upp nu. Många kommer att vilja mätta sin fotbollshunger, och extra spännande blir denna match att titta på med tanke på att vi har svenske Robin Quaison i ett av lagen.

Matchen har avspark klockan 15:30, men sändningen inleds redan klockan 15:00. Spelplats är Rheinenergiestadion.

Råkar du sakna kanalen som sänder matchen men vill ändå se den på TV? Det går faktiskt att lösa. Koppla bara din livesändning från Bet365 till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel eller Chromecast.

Trolig laguppställning, Köln

Horn

Ehizibue – Bornauw – Leistner – Katterbach

Skhiri – Hector

Kainz – Uth – Drexler

Cordoba

Trolig laguppställning, Mainz

Müller

St. Juste – Bruma – Nikahate

Baku – Barreiro – Latza – Mwene

Onisiwo – Quaison

Szalai

Inför matchen

Många svenska ögon kommer att riktas mot Robin Quaison, för att se hur den landslagets anfallsstjärna gör ifrån sig. Han har haft en väldigt fin säsong bakom sig, och lyckats göra 12 mål på 24 matcher. Med det är han klubbens bästa målskytt och ligger dessutom fyra på hela Bundesligas skytteliga.

Trots Quaisons succé ligger Mainz på 15:e plats i Bundesliga, med fyra poäng ned till kvalplats. Köln ligger stadigt i mitten på en 10:e plats.

Höjdpunkter från höstens match lagen emellan. Robin Quaisons mål visas efter 0:15.

Speltips & odds

Köln och Mainz är enligt oss två ganska jämna lag, även om Köln haft en något bättre säsong. Sett till oddsen ser vi ett betydligt högre spelvärde på bortalaget.

Vi satsar på den raka 2:an, till 3.90 gånger pengarna.

  • Tips: Mainz vinner
  • Odds: 3.90 på Bet365 (odds hämtat 15/5, 13:30)

Fler fotbollsnyheter

premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
23 april, 2024
serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
23 december, 2023
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
23 december, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar