Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2020

Streama Chelsea – Liverpool: Titta på matchen online

Hitta er live stream till Chelsea – Liverpool i FA-cupen. Matchen sänds på Bet365.

Om du är på jakt efter att streama Chelsea – Liverpool i FA-cupen är du på god väg. Vi hjälper dig att hitta en livesändning av matchen.

Det kommer att vara stort intresse för att streama Chelsea – Liverpool online, när de två engelska storklubbarna möts i den femte rundan av FA-cupen. I den här artikeln hjälper vi dig att hitta din live stream av mötet.

Följ med, läs och se hur du gör för att titta på Chelsea – Liverpool, och se tränarkampen mellan Frank Lampard och Jürgen Klopp direktsänt på nätet.

Vill du titta på Chelsea – Liverpool?

Streama FA-cupen på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Chelsea – Liverpool

Det är lätt att hitta en Chelsea – Liverpool live stream att se direkt på Internet. Det enda du behöver göra för att ge dig själv en möjlighet att se matchen är att skapa ett konto på Bet365 och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan du se alla matcher från FA-cupen, och således streama Chelsea – Liverpool.

Du kan ta ut dina pengar när du vill. Så länge du har minst 1 krona på kontot kan du ta del av fotboll live streams i oändlig utsträckning.

Din Chelsea – Liverpool stream visas med hög bildkvalitet och ljudet är väldigt bra det också. Du hör publiken och dessutom en eller ett par duktiga engelska kommentatorer med stor expertis inom området.

  • 1. Gå in på bet365.com
  • 2. Skapa konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Chelsea – Liverpool i FA-cupen!

Titta på Chelsea – Liverpool på TV

Det går också att se matchen på TV. Matchen kommer att visas på Kanal 9, så om du har den kanalen i ditt utbud finns det ingen direkt anledning att ge dig ut på nätet för att hitta en liveström.

Sändningen inleds 20:30 och efter en kvarts kort uppsnack blåser domaren i visselpipan för första gången 20:45. Matchen pågår i två gånger 45 minuter, som sig bör. Såvida det inte slutar oavgjort, vill säga, för då får vi se 30 minuters tilläggstid och eventuellt även straffar.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 20:30
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Jürgen Klopp kritiserade häromveckan FA-cupens upplägg med omspel, då Liverpool tvingade få en match på en ledig vecka. Kritiken fick han inte mycket för då FA-basen konstaterade att Klopp och alla andra tränare i Premier League godkänt upplägget och schemat så sent som i höstas.

Klopp valde hur som helst att skicka assisterande tränaren och ungdomsspelarna till match nummer två mot Shrewsbury, men det räckte för avancemang. Nu väntar tuffare motstånd, och det är oklart om Klopp väljer att slänga ut bästa lag på banan eller inte.

Liverpool förlorade oväntat mot Watford med 3-0 i helgen, och åkte därmed på sin första förlust under denna Premier League-säsong. Chelsea å sin sida kryssade mot bottenlaget Bournemouth, vilket inte direkt var vad Lampard hoppats på.

Chelsea – Liverpool: Frågor och svar

Lagen möts i den femte omgången av FA-cupen.

Spelplats för matchen är Stamford Bridge, i London.

Chris Kavangh, från Manchester, får äran att döma matchen.

Du kan se Chelsea – Liverpool direktsänt på Bet365.

Du behöver göra en insättning på minst 50 kr för att kunna se matchen. Du kan ta ut pengarna när du vill.

Matchen sänds på TV, på Kanal 9.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar