Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 17 maj, 2020

Union Berlin – Bayern München: Inför, live stream & TV

Allt inför Union Berlin – Bayern München, i Bundesliga. Avspark 18:00 söndag 17 maj.

Streama Union Berlin – Bayern München live

Vill du se matchen mellan Union Berlin och Bayern München? Då kan du göra det via Bet365. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. När du har gjort det kan du luta dig tillbaka och njuta av matchen.

På Bet365 kan du streama alla matcher från Bundesliga.

Trolig startelva, FC Union Berlin

Gikiewicz

Subotic – Hübner – Schlotterback

Trimmel – Gentner – Andrich – Lenz

Ingvartsen – Bülter

Andersson

Trolig startelva, FC Bayerin München

Neuer

Pavard – Alaba – Boateng – Davies

Thiago – Kimmich

Gnabry – Müller – Coman

Lewandowski

Bundesliga tillbaka

Bundesliga är tillbaka i full fart. Bayern Münchens första match sedan det långa uppehållet är mot Union Berlin. Bayern München ligger fortfarande på första plats och har inte förlorat på deras femton senaste matcher i alla turneringar. Möjligtvis håller de sin otroliga form.

Nykomlingen Union Berlin å andra sidan ligger på imponerande elfte plats. Skickligt med tal på att det är deras första säsong. Dock har Union Berlin förlorat tretton och enbart vunnit nio.

Bayern Münchens Robert Lewandowski leder skytteligan med 25 mål på enbart 23 spelade matcher i Bundesliga. Det är fyra mål mer än RB Leipzigs Timo Werner, som gjort 21 mål hittills i ligan.

Union Berlins Andersson ligger förvånansvärt på skyttelistan med 11 gjorda mål på 24 spelade matcher. Union Berlin som lag har totalt gjort 32 mål, vilket innebär att Andersson står för nästan en fjärdedel av alla dom målen.

Speltips & odds

Bayern München är svåra att mäta sig med då den tyska sidan sedan länge har varit tyska favoriter. Ligan vinner de år ut och år in. Därför talar mycket för att Bayern München kommer att vinna dagens match. Dock kan det vara intressant att fråga sig hur många mål Bayern München kommer att göra. Ifall de vinner stort eller ej.

Störst i bollinnehav kommer troligtvis vara Bayern München. Dock kan Union Berlin få en kontring som de möjligtvis kan göra mål på.

Union Berlin kommer mest sannolikt att falla tillbaka och spela defensivt. Det kan göra det svårare för FC Bayern München att tränga sig in på de små ytorna. Men som tur för Bayern så har de den långa Robert Lewandowski som gladeligen hoppas på ett inlägg som han kan nicka in.

Vi tror att matchen kan sluta med många mål till Bayern München och att de även kommer att hålla nollan. Därför tror vi att båda lagen inte gör mål till oddset 1.70 på Bet365

  • Tips: Båda lagen gör mål? – Nej
  • Odds: 1.70 på Bet365 (hämtat kl.17:25, 16/5-2020)
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
23 april, 2024
serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
23 december, 2023
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
23 december, 2023

Ahmed Kheniab

Ahmed började arbeta hos Sportal.se. som frilansjournalist under 2018. Han fokuserarr främst på speltips för Premier League och Serie A

86 Artiklar