Union Berlin - Bayern München: Inför, live stream & TV

Allt inför Union Berlin – Bayern München, i Bundesliga. Avspark 18:00 söndag 17 maj.

Streama Union Berlin – Bayern München live

Vill du se matchen mellan Union Berlin och Bayern München? Då kan du göra det via Bet365. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. När du har gjort det kan du luta dig tillbaka och njuta av matchen.

På Bet365 kan du streama alla matcher från Bundesliga.

Trolig startelva, FC Union Berlin

Gikiewicz

Subotic – Hübner – Schlotterback

Trimmel – Gentner – Andrich – Lenz

Ingvartsen – Bülter

Andersson

Trolig startelva, FC Bayerin München

Neuer

Pavard – Alaba – Boateng – Davies

Thiago – Kimmich

Gnabry – Müller – Coman

Lewandowski

Bundesliga tillbaka

Bundesliga är tillbaka i full fart. Bayern Münchens första match sedan det långa uppehållet är mot Union Berlin. Bayern München ligger fortfarande på första plats och har inte förlorat på deras femton senaste matcher i alla turneringar. Möjligtvis håller de sin otroliga form.

Nykomlingen Union Berlin å andra sidan ligger på imponerande elfte plats. Skickligt med tal på att det är deras första säsong. Dock har Union Berlin förlorat tretton och enbart vunnit nio.

Bayern Münchens Robert Lewandowski leder skytteligan med 25 mål på enbart 23 spelade matcher i Bundesliga. Det är fyra mål mer än RB Leipzigs Timo Werner, som gjort 21 mål hittills i ligan.

Union Berlins Andersson ligger förvånansvärt på skyttelistan med 11 gjorda mål på 24 spelade matcher. Union Berlin som lag har totalt gjort 32 mål, vilket innebär att Andersson står för nästan en fjärdedel av alla dom målen.

Speltips & odds

Bayern München är svåra att mäta sig med då den tyska sidan sedan länge har varit tyska favoriter. Ligan vinner de år ut och år in. Därför talar mycket för att Bayern München kommer att vinna dagens match. Dock kan det vara intressant att fråga sig hur många mål Bayern München kommer att göra. Ifall de vinner stort eller ej.

Störst i bollinnehav kommer troligtvis vara Bayern München. Dock kan Union Berlin få en kontring som de möjligtvis kan göra mål på.

Union Berlin kommer mest sannolikt att falla tillbaka och spela defensivt. Det kan göra det svårare för FC Bayern München att tränga sig in på de små ytorna. Men som tur för Bayern så har de den långa Robert Lewandowski som gladeligen hoppas på ett inlägg som han kan nicka in.

Vi tror att matchen kan sluta med många mål till Bayern München och att de även kommer att hålla nollan. Därför tror vi att båda lagen inte gör mål till oddset 1.70 på Bet365

  • Tips: Båda lagen gör mål? – Nej
  • Odds: 1.70 på Bet365 (hämtat kl.17:25, 16/5-2020)
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Vill du kunna titta på Manchester United - Liverpool stream från Premier League? Vi hjälper dig att streama matchen & sända på TV! …
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Ludwig Augustinsson är klar för Sevilla
Ludwig Augustinsson är klar för Sevilla
Ludde har skrivit på ett fyraårskontrakt för spanska Sevilla, där han kommer att bära tröjnummer 3.
15 augusti, 2021 | Katten Jansson