Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2020

Streama Mirandés – Real Sociedad: TV & live stream

Vi hjälper er att hitta en Mirandés – Real Sociedad stream, så att ni kan se matchen online.

Intresset för att streama Mirandés – Real Sociedad online på Internet är väldigt stort. För att titta på matchen online behöver du bara genomgå några enkla steg. Vi visar dig hur du kan se den!

Är du intresserad av att titta på Mirandés – Real Sociedad live på nätet? Då är du väldigt nära på att få din önskan uppfylld. Vi ägnar nämligen den här artikeln åt att visa hur ni bär er åt för att live streama matchen direkt från valfri plattform.

För att se Mirandés – Real Sociedad via live stream behöver du bara skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla sajtens fotboll streams.

Vill du titta på Mirandés – Real Sociedad?

Streama Copa del Rey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Mirandés – Real Sociedad på nätet

Som vi redan nämnt är vår rekommenderade sajt för att streama Mirandés – Real Sociedad bettingsidan Bet365. De visar matchen direktsänt, och du kan kolla på matchen utan problem. Den sänds med bra bild- och ljudkvalitet, och det är alltså bara att luta dig tillbaka och njuta av sändningen. Du kan se alla matcher från La Liga på Bet365, och även titta på fotboll från andra ligor.

För att låsa upp din Mirandés – Real Sociedad stream behöver du skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor, men oroa dig inte över det. Det går nämligen att ta ut dina pengar när som helst, men kom ihåg att du behöver lämna kvar minst 1 krona för att kunna ta del av sajtens livesändningar.

Det går att titta på matchen från vilken enhet som helst. Koppla upp din Mirandés – Real Sociedad live stream via mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Gå in på bet365.com
  • 2. Skapa konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Mirandés – Real Sociedad i Copa del Rey!

Titta på Mirandés – Real Sociedad på TV

Det går inte att se matchen på TV, så det är omöjligt att du hittar en kanal som visar matchen i din kanallista – såvida du har ett svenskt kanalpaket. Mirandés – Real Sociedad kommer inte att sändas på någon svensk kanal.

Vill du ändå se matchen på TV-skärmen kan du dock koppla din Bet365-stream av Mirandés – Real Sociedad till TV:n från datorn med hjälp av HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV: –
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Real Sociedad och Mirandés möts i returmatchen av semifinalen i Copa del Rey. Första matchen, i San Sebastián, slutade 2-1 till Real Sociedad. Inget resultat som baskerna kan vara alltför tillfredsställda med, och enligt statistik är det 50-50 gällande vilket lag som går vidare om hemmalaget i match 1 vunnit med 2-1.

Det finns något av en match i matchen mellan Alexander Isak och Matheus Aias. Isak leder cupens skytteliga med sju mål medan Aias ligger tvåa med sex mål.

Mirandés – Real Sociedad: Frågor och svar

Lagen möts i semifinalreturen i Copa del Rey.

Real Sociedad vann matchen i San Sebastián med 2-1.

Ja, det mesta tyder på att Isak återigen är med i startelvan.

Du kan se Mirandés – Real Sociedad direktsänt på Bet365.

Du måste sätta in minst 50 kr på ditt spelkonto för att se matchen. Du kan ta ut pengarna när du vill.

Nej, tyvärr är det ingen svensk TV-kanal som sänder matchen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar