Dortmund - Schalke: Inför, live stream & TV

Så länge du har minst 1 krona på kontot kan du titta på livesändningar av fotboll och annan sport. Det är bara att skaffa dig ett konto och leta rätt på din Dortmund – Schalke live stream. Se sändningen direkt från dator, mobil/Ipad eller koppla densamma till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel eller Chromecast.

Vill du streama Dortmund – Schalke?

Titta på Bundesliga hos Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 

Fotbollen är tillbaka! På lördag eftermiddag tar Dortmund emot Schalke 04 i ett Ruhrderby inför tomma läktare.

Streama Dortmund – Schalke

Är du intresserad av att streama Dortmund – Schalke, när Bundesliga återstartar på lördag 16 maj? Vi kan glädja dig med att det är möjligt att se matchen online på nätet, så länge du följer några enkla steg.

Gå in på Bet365.com, skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då får du tillgång till alla sajtens tillgängliga live streams, och kan bland annat titta på Bundesliga live på nätet.

Titta på Dortmund – Schalke på TV

För att titta på Dortmund – Schalke på TV kan du ratta in kanalen Viasat Sport Premium, då de sänder mötet direkt. Där får du följa uppsnacket i studio ända från 15:00, och själva matchen guidar Henrik Strömblad och Glenn Strömberg dig igenom.

Om du saknar kanalen som visar matchen går det lika bra att koppla din Dortmund – Schalke stream från Bet365 till TV med hjälp av till exempel HDMI-kabel.

Trolig startelva, Dortmund

Bürki

Piszcek – Hummels – Akanji

Hakimi – Brandt – Delaney – Guerreiro

Sancho – T. Hazard

Haaland

Trolig startelva, Schalke

Schubert

Kenny – Todibo – Nastasic – Oczipka

Caligiuri – McKennie – Serdar

Harit

Burgstaller – Raman

Inför matchen

Fotbollsabstinensen under de senaste månaderna har varit stor för alla, och inte blev det bättre av att Belgien, Holland och till och med Frankrike ställt in sina säsongsavslutningar helt. Nu börjar vi dock äntligen se slutet i tunneln, då Bundesliga återupptas i helgen.

På lördagseftermiddagen rivstartar den tyska fotbollen med ett Ruhrderby mellan Borussia Dortmund och Schalke 04. En match som i vanliga fall hade varit en riktig fotbollsfest, men som nu givetvis tvingas spelas inför tomma läktare.

Även om avsaknaden av publik drar ned upplevelsen en del, även framför TV:n, kommer vi att njuta av att äntligen få se fotboll igen. Att veta vart lagen står i dagsläget är desto svårare, och ovissheten blir inte mindre av förutsättningarna inför detta derby!

Ovan kan ni se en analys inför matchen.

Speltips & odds

Detta är en väldigt svårtippad match, med tanke på alla omständigheter. Ingen fotboll har spelats på två månader, båda lagen saknar matchform, derby och ingen publik. Vi håller Dortmund högre men vågar oss inte på att spela 1:an när oddset är så lågt som 1.50 gånger pengarna.

Vi tar oss istället en titt på ett målspel, och fastnar för över 2,5 mål i matchen till 1.66 gånger pengarna. Två lag taggade till tusen möts i ett derby där båda sidor kommer att göra allt för att vinna. Dessutom åtminstone ett lag – Dortmund – som i regel öser in mål framåt och även läcker till bakåt.

  • Tips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.66 på Bet365 (odds hämtat 14/5, 13:00)

Fler fotbollsnyheter

VM 2022 – 30 november (30/11) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 30 november (30/11) – Matcher, odds & TV tider
Se betting tips och oddsen inför dagens matcher i VM den 30/11. Vi samlar tips, TV tider och analyser inför matcherna som spelas idag.
28 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider
Kolla in oddsen i våra betting tips inför VM den 29/11. Vi samlar TV tider & info kring alla dagens matchen den 29 november.
28 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 28 november (28/11) – Matcher, odds & tider
VM 2022 – 28 november (28/11) – Matcher, odds & tider
En sammanställning av VM under den 28/11. Här kan du se tv tider, odds och tips inför dagens matcher den 28 november.
25 november, 2022 | Jimmie Nyman