Björn Paulsen har gjort mål mot Djurgården.
NYHETER

Kommer du ihåg alla spelare som gjort mål mellan Hammarby och Djurgården sedan 2015?

Alla derbymålskyttar mellan lagen sedan 2015

Peter Wettergren lottade och såg till att Hammarby och Djurgården ställs mot varandra i en av kvartsfinalerna i Svenska Cupen, vilket vi vågar lova kommer att bli den mest besökta matchen i cupen utöver den senare finalen. Både djurgårdare och bajare längtar och laddar inför matchen, och för en gångs skull har Djurgården en tro på sitt lag inför derbyt.

”Järnkaminerna” vann det senaste mötet, när man skrämde iväg derbyspöket och slog Hammarby med 3-1. Dessförinnan hade man en lång mardrömssvit av derbyn mot Hammarby, en svit som sträcker sig ända bak till 2007. Mellan åren 2010 och 2014 möttes dock inte lagen, då Hammarby spelade i Superettan.

Nu möts lagen alltså i Svenska Cupen, och om du vill streama Djurgården - Hammarby live visar vi dig hur du gör här.

Vi har här gjort ett quiz där det gäller att försöka komma ihåg alla spelare som gjort mål i ett derby mellan Djurgården och Hammarby sedan år 2015, då ”Bajen” var tillbaka i Allsvenskan. Testa dig själv och se hur många spelare du prickar in!

Frågespelet går ut på att du skriver in spelarens namn, efternamn räcker, för att på så sätt få ett eller flera poäng (om spelaren gjort fler mål i dessa derbyn). Sedan skriver du in nästa spelare du kommer på, och så vidare. Målet är att pricka in alla 34 spelare.

Du får inga minuspoäng om du skriver fel, så ös bara på med Hammarby- och Djurgårdenspelare du minns så kommer poängen att trilla in!

Om du vill kan du även testa våra tidigare quiz!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se