Streama La Liga - Se live streams

Från den spanska ligan så spelas det massor av intressanta matcher. I denna guide kan du läsa allt om hur du kan streama La Liga på nätet. Vi tipsar gratis om sidor med La Liga streams. Se till att inte missa alla de heta matcherna som en säsong bjuder på!

Det finns lite olika alternativ där man kan se La Liga stream online. Gemensamt för alla våra tips är att du kan använda dig av din mobil, dator eller TV. All den live streaming som finns går att koppla till alla enheter.

Främst populärt är det att se matcher som spelas av FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla och Real Socidad. Årets höjdpunkt brukar vara att se El Clasico mellan Barcelona – Real Madrid.

Streama alla matcher från La Liga

Bet365 har rättigheter att visa La Liga matcher online

Streama La Liga!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Se La Liga streams

Här visar vi alla de sidor som visar La Liga live streams på nätet. Du kan välja den sida som du anser passar dig allra bäst. Du kan se La Liga matcher online både via streamingsidor – men även med hjälp av bet sidor. Där kan du oftast hitta bra odds – samtidigt som du kan se La Liga stream från heta matcher i Spanien.

Streamsida Utbud Krav
La Liga, Serie A, Bundesliga m.m. > Få 1250 kr i bonus
La Liga, Serie A, Bundesliga m.m > Få 100 kr i free bet
La Liga, Serie A, Champions League m.m. > Gå till Cmore

Aktuella live streams från La Liga idag

Här kan du se ett schema med alla matcher som kommer att spelas i La Liga. Håll utkik efter de matcher som du allra helst vill se via live streaming. Vi har även en guide med La Liga speltips, schema & matcher idag. Där kan du läsa mer om aktuella matcher.

Så streamar du La Liga online

I tabellen ovan kan du se alla olika sidor som vi rekommenderar för att streama La Liga. En del av dessa streamsidor väljer att erbjuda dig att se La Liga gratis om du spelar på odds inför matchen. Det kan vara ett bra knep om du både vill satsa pengar på odds – och få gratis fotboll streams på köpet.

Alla La Liga streams har även fulla rättigheter att visas i Sverige. Vi tipsar inte om olagliga och gratis live streams som oftast marknadsförs som ”for free”. Att använda sig av piratkopierade sändningar kan vara skadligt för dig och din dator/mobil.

Här nedanför kan du se stegen som krävs för att se La Liga matcher hos Unibet. Hos Unibet kan du även spela med en betting bonus. Det kan vara ett bra sätt att komma igång på!

  1. Besök Unibet TV
  2. Skapa ett konto
  3. Spela på odds inför matcher
  4. Gå till deras live streaming
  5. Se La Liga

Om du skulle hellre välja en annan sida att se matcher från La Liga ifrån. Då rekommenderas du gå in till deras hemsida. Därifrån kommer de guida dig vidare om hur du bör göra för att få tillgång till sport live streaming. Hos Unibet kommer det även finnas fotboll via Serie A stream & Bundesliga stream. Vilket ger dig ett grymt utbud av matcher!

Sänd La Liga på TV

Du kommer kunna sända de allra flesta matcherna från La Liga på din TV. Det gäller bara att du känner till vilka TV-kanaler som visar matcher från spanska ligan. Det är bland alla Cmores sportkanaler som du kan sända La Liga från. Det krävs oftast att man har ett speciellt avtal med sin TV-operatör för att tillgå dessa TV-kanaler.

I listan kan du se alla de kanaler som La Liga kommer att sändas hos;

  • Sportkanalen
  • Cmore Fotboll
  • Cmore Live 1
  • Cmore Live 2
  • Cmore Live 3

Om du saknar kanaler som sänder La Liga så bör du kontakta din operatör. Där kan du få mer hjälp för att kunna se den fotboll som du allra helst vill följa.

Mobil & surfplatta

Det är inga problem att se fotbollsmatcher från La Liga i mobilen. Alla de sidor som vi tipsar om har sändningar även för mobil och surfplatta. Det är en stor fördel att själv kunna välja vilken enhet som passar allra bäst.

Du kan alltid använda din mobil eller dator för att streama La Liga online. Det innebär även att du enkelt kan koppla din mobil eller dator till din TV. Detta kan göras via ChromeCast eller med en HDMI-sladd. På så vis kan du får dina live streams att visas på din TV.

En stor fördel med att använda mobil och surfplatta är att du kan streama sport när och vart du vill. Du är inte fast vid en TV eller dator för att kunna se dina matcher. Det är perfekt för dig som ofta åker buss eller tåg.

Spanska ligan bjuder på heta matcher

Det är helt klart många bra matcher att se från La Liga. Det är många fans i Sverige som följer sina favoritlag. Oftast så är det FC Barcelona och Real Madrid som är mest intressanta. Intresset ökade även för Real Socidad sedan Alexander Isak blev klar för klubben.

Real Madrid

Bjuder alltid på världsspelare i sina matcher. Laget är ständig utmanare för att slåss om ligatiteln. Laget från huvudstaden räknas till ett av världens största varumärken och har bland de största fanclubs i världen. I Sverige är det helt klart ett lag som många föredrar att följa. Något svalare blev intresset efter att Cristiano Ronaldo lämnade klubben för Juventus.

FC Barcelona

Det råder inga som helst tvivel om att FC Barcelona är ett av de två populäraste lagen i La Liga. Under flera år så hade FC Barcelona och Real Madrid blivit tippade som vinnare av La Liga. De spelar alltid minst två matcher mot varandra under en säsong. Dessa matcher kallas El Clasico och är otroligt populära att se världen över.

Real Socidad

I Sverige är det alltid intressant att följa våra svenska landslagsstjärnor i deras ligamatcher i klubblagen. I Real Socidad hittar vi just nu Alexander Isak som gör en fin insats i hans Real Socidad-tröja. Svensken har speltid i laget och har gjort flera mål.

Valencia

Valencia är ett lag som under 00-talet verkligen storsatsade. Man var med flera år om att göra upp om guldet mot huvudkonkurrenterna. Detta skapade trogna fans i Sverige. Det är fortfarande många som följer laget – trots att deras sportsliga framgångar har avtagit en del.

Sevilla

Etr roligt och intressant lag som oftast gör det väldigt bra i Europa-spel i t.ex. Champions League och Europa League. Laget har blivit ett topplag på senare år med tanke på deras pricksäkra värvningar och bra spel.

Streama La Liga: Vanliga frågor

Här samlar vi alla de frågor som våra läsare brukar ha angående La Liga streams på nätet.

Vart kan jag streama La Liga i Sverige?

Det finns flera olika sidor som visar La Liga streams. Exempel är bl.a. Bet365, Unibet TV och Cmore.

Är det gratis att se La Liga streams online?

Det beror på. Du kan välja att spela på odds inför matcherna hos en del hemsidor. Då får du live streams gratis ”på köpet”. Detta är möjligt hos Unibet och Bet365. Cmore har inga gratis sändningar från spanska ligan.

Kan jag se alla matcher i mobil & surfplatta?

Ja. Alla sidor vi rekommenderar kan du använda från din mobil, surfplatta eller dator.

Vilka lag är mest populära att följa i La Liga?

Utan tvekan så är det främst matcher med FC Barcelona och Real Madrid som folk i Sverige helst ser på. Ännu intressantare blir det när lagen möt i ett s.k. El Clasico

Vilka TV-kanaler sänder La Liga?

Det är Cmores sportkanaler som kommer att visa matcher från La Liga. Där bland annat Sportkanalen, Cmore Fotboll och Cmore Live.

 

Andra nyheter

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.