Sverige – Island: Live stream, odds & speltips (Handbolls VM)

Fredagen den 20/1 spelar Sverige en match mot Island i handbolls VM. Vi spanar in vilka odds vi kommer spela på – samt hur du kan se Sverige – Island live stream.

Inför matchen så toppar Sverige den mellanrunda som tar lagen vidare till finalspelet. En vinst mot Island innebär att Sverige är så gott som klara för kvartsfinal.

Vårt speltips inför Sverige – Island kommer du att kunna läsa under vår info om hur du kan streama handbolls VM från dator eller mobil.

Vad: Sverige – Island (Mellanrunda, handbolls VM 2023)
När: Den 20/1, kl. 10
Vart: Scandinavium, Göteborg
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV kanal: TV6
Speltips: Sverige vinner, hcp -2,5 mål (1.87 hos Unibet)

 

Streama Sverige - Island live!

Se alla matcher i handbolls VM med Bet365

> Streama här!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Island

För att se Sverige – Island stream från handbolls VM så kan du använda dig både av Viaplay eller Bet365. Dessa sidor har alla rättigheter som krävs för att kunna sända Sverige – Island.

Hos Viaplay så krävs det att du är medlem och har ett extra abonnemang för att kunna streama Sverige – Island live. Där kommer du att kunna sända matchen i sällskap av svenska kommentatorer och i full HD.

Om du väljer Bet365 så kommer du på samma sida även kunna spela på odds inför matchen. Alla som har ett spelkonto med minst 50 kr på saldot kommer att ha möjlighet att se Sverige – Island stream gratis. Inga pengar dras från ditt konto. I stället kan du välja att spela på odds för din insättning.

  • Live stream: Viaplay & Bet365
  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme inför matchen

Speltips inför Sverige – Island

En svensk vinst kommer i stort sett betyda att Sverige tar sig vidare från sin mellanrunda i handbolls VM. Då har de två poäng över de andra landslagen – samtidigt som målskillnaden ser ruggigt bra ut.

Matchen ska först vinnas mot Island. Det är lättare sagt än gjort. Island må vara ett litet land – men deras handboll är långt ifrån den sämsta. Spelare som Sverige kommer att få se upp med är inte minst Ómar Ingi Magnusson som öser in mål i Tyskland (bästa målskytt i Bundesliga 20/21). Även kantspelaren Bjaki Már Elísson blir en faktor som kan skada Sverige.

På pappret och enligt oddsen så är det dock Sverige som står som klara favoriter. Annat vore kontigt. Sverige är obesegrade och har stärkt sina aktier under VM. Inte minst med sin seger med 9 mål mot Ungern i senaste matchen. Värt att ha i tanken är att Island förlorade mot samma Ungern i sitt gruppspel.

Hampus Wanne och Jim Gottfridsson har verkligen sett till att hitta ett gott spelhumör under turneringen. Det kommer krävas för att Sverige ska kunna ta sig långt i handbolls VM. Inte minst så har tränaren Glenn Solberg lyft vikten av att ha en stadig straffskytt som Hampus Wanne från FC Barcelona.

Publikstödet i ryggen och tidigare resultat vittnar om att det blir en ny svensk seger mot Island i handbolls VM. Island har ännu inte imponerat tillräckligt för att vi ska spela på en skräll. I stället väljer vi att Sverige kommer vinna med en god marginal.

Odds på matchen

Du kan se odds inför matchen mellan Sverige – Island här nedanför. Där ser du vilka odds som erbjuds på matchresultatet mellan dessa två landslag. Du kan hitta mer handbolls VM odds & vinnare i vår guide.

Utfall: Odds från Unibet:
Sverige 1.42
Oavgjort 9.50
Island 3.85

Tips på bonusar inför matchen

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.