Streama Leeds – Manchester City: Live stream från Premier League

  • Leeds är nära på att få in mittfältaren Cuisance från Bayern München
  • Är Ruben Dias rätt man att ersätta Kompany?
  • Kom igång med en Leeds – Manchester City live stream direkt!
VadLeeds – Manchester City, omgång 3 Premier League
VarElland Road
NärLördag 3 oktober, 18:30
Matchen sänds påViaplay

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Leeds – Manchester City online

Vi kommer att gå igenom allt du behöver veta för att starta upp en riktigt bra Leeds – Manchester City live stream. På mindre än ett par minuter kommer du att ha en förstklassig fotboll stream framför dig.

Se till att vara redo med en Leeds – Manchester City live stream när bollen sätts i rullning. Steg för steg hur du kommer igång kommer vi att visa längre ner i texten. Givetvis tipsar vi enbart om en Premier League stream som vi själva testat. Du kan alltså känna dig trygg att gå efter våra rekommendationer.

Leeds – Manchester City live stream

Det första som krävs för att komma igång med en Leeds – Manchester City live stream är att veta vart den sänds. De som äger rättigheterna för att sända Premier League via live stream är inga mindre än Viaplay. Det är alltså dit du måste vända dig för en Leeds – City stream.

Notera dock att detta alltså inte är en gratis Leeds – Manchester City stream online. Streamingtjänsten är en prenumerationstjänst där pengar dras varje månad. Då får du tillgång till massor av live streamad sport och även en hel del filmer samt serier.

  • Gå in på Viaplay och skapa ett konto
  • Välj sedan till deras sportpaket som inkluderar Premier League
  • Titta på Leeds – Manchester City stream

Titta på Leeds – Manchester City på TV

Matchen sänds tyvärr inte på en vanlig tv-kanal, utan kräver ett kanalpaket. Det vi kan rekommendera är att du skapar ett konto online och sedan streamar matchen direkt på teven. Antingen genom en app på själva teven eller via en mobil eller dator.

Har du en Chromecast eller AppleTV är det väldigt smidigt att streama direkt till teven. Det går även utmärkt att koppla en HDMI-sladd mellan dator och TV. Möjligheterna är många och välj det som passar bäst för stunden.

Inför matchen

Manchester City har på två matcher tagit tre poäng. Premiären slutade i förlust men de hittade tillbaka till sitt spel i den andra omgången. Kvällens motståndare Leeds har vunnit två och förlorat en såhär långt.

Leeds har sett väldigt starka ut och kan absoluta utmana topplagen denna säsong. Det är alltså inte en självklar vinst för namnkunniga Manchester City. Hur det går är svårt att sia om, men en sak är säker. Matchen bör absolut följas via live stream.

Liknande artiklar

Arsenal - Liverpool, 3/4: Stream, speltips & odds
Arsenal - Liverpool, 3/4: Stream, speltips & odds
I Premier League spelar Arsenal - Liverpool mot varandra under lördagskvällen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att streama.
News icon1 april, 2021
Author iconGustaf Rauer
Vi minns: Lucas Radebe - från Sydafrika till en Leeds-ikon
Vi minns: Lucas Radebe - från Sydafrika till en Leeds-ikon
Sportals dokumentärserie om en av fotbollshistoriens hetaste - eller mest anmärkningsvärda - spelare.
News icon28 mars, 2021
Author iconGustaf Rauer
Arsenal - Tottenham, 14/2: Stream, speltips & odds
Arsenal - Tottenham, 14/2: Stream, speltips & odds
Londonderby på söndag! Ta del av speltips och live stream tillArsenal - Tottenham! …
News icon12 mars, 2021
Author iconEmil Sandberg