Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 maj, 2019

Grymt erbjudande på Ajax – Tottenham: Riskfritt spel på 450 kr

Ikväll kan du som spelar på Ajax – Tottenham ta del av ett fantastiskt erbjudande. Spela för 450 kr i riskfritt spel – du får pengarna tillbaka om ditt spel inte går in! Erbjudandet gäller endast nya kunder på Betfair.

Betfair-kampanj: Spela 450 kr riskfritt på Ajax – Tottenham!

Pengarna tillbaka om du inte vinner på spelet!

Klockan 21 ikväll är det dags för Champions League-semifinal mellan Ajax och Tottenham. Ajax jagar första Champions League-titeln sedan 1995 medan Tottenham siktar på att ta en plats i finalen för första gången någonsin, och som alltid är det också en massor av prestige inblandat i de här matcherna.

För att extra krydda på spänningen i matchen väljer Betfair att erbjuda alla sina nya kunder ett fantastiskt riskfritt spel. Du som ny kund får lägga ett spel på 450 kronor på Ajax – Tottenham, och du har väldigt goda förutsättningar att göra en vinst. Helt klart är att du inte har någonting att förlora!

Riskfritt spel: gör så här!

  • 1. Gå in till Betfairs riskfria kampanj på Ajax – Tottenham
  • 2. Skapa ditt konto
  • 3. Placera 450 kr på matchen. OBS. Du måste placera ditt spel i kategorin ”Spelbörsen”
  • 4. Går spelet in vinner du pengar. Går spelet inte in får du pengarna tillbaka*

* = Pengarna betalas tillbaka inom 48 timmar.

Vad finns det att tveka på? Ta del av Betfairs kampanj och spela 450 kr riskfritt på Ajax – Tottenham.

Går spelet in får du din vinst, medan om spelet förloras så får du dina 450 kronor tillbaka. Du är den enda vinnaren här!

Här kan du läsa om andra oddsbonusar att spela på online.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar