Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 okt, 2017

Rögle – Färjestad: SHL live stream ikväll

Botten möter toppen i SHL ikväll. En match som går utmärkt att följa via live stream. Undrar du hur man gör för att streama Rögle – Färjestad snabbt och enkelt har du kommit rätt. I vår artikel kan du läsa om hur man hittar en bra live stream på Rögle mot Färjestad.

När man väl startat upp sin live stream kan man se samtliga omgångar inklusive slutspelet från samma streamingtjänst. All hockey är alltså samlat på ett och samma ställe. Det gör att du bara behöver fixa en live stream en gång. Det är väldigt smidigt att streama SHL idag och du kan se matcher från både mobilen och datorn såväl som direkt på teven.

Rögle BK möter Färjestad i SHL

  • Matchstart: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Lindab Arena, Ängelholm
  • Visas hos: Cmore sport

Streama SHL och Rögle – Färjestad direkt

För att snabbt och enkelt komma igång med en live stream krävs det att man tar sig igenom två steg. Först behöver man skapa ett konto hos Cmore för att sedan välja till deras sportpaket. Det är så man får tillgång till att streama hela SHL, Hockeyallsvenskan med mera.

Så är du intresserad av att se Rögle BK – Färjestads BK via live stream är det till Cmore man vänder sig till. Där kan man förvänta sig en live stream som håller riktigt hög klass i både bild, produktion och ljud.

Kom igång med en bra live stream redan idag för att inte missa någon omgång som ditt favoritlag spelar. Håller man på flera lag räcker det med dubbla skärmar för att kunna följa två eller fler matcher samtidigt.

Som kund hos Cmore får man tillgång till att streama en hel del hockey. Det passar även dig med brett sportintresse då man kan streama fotboll, golf och massvis av andra sporter. Vi ser ingen anledning att vänta, skapa ett konto idag och se när Färjestad gästar Rögle i Lindab Arena!

Rögle BK i SHL

Dagens omgångar i SHL

Det spelas totalt fyra matcher i SHL ikväll. Vi har snart passerat en femtedel av säsongen och nu börjar spelet nå den nivån man förväntar sig av SHL. Det är en hel del intressanta omgångar och lär bli en del skiftningar i tabellen.

Kvällens matcher

19:00 Rögle BK – Färjestads BK

19:00 Frölunda HC – Örebro HK live stream

19:00 Malmö Redhawks – Luleå HF live stream

19:00 Linköping HC – Djurgårdens IF live stream

Den matchen som vi tror kommer bli mest intressant och roligast att följa är Linköping mot Djurgården. Det kommer att bli en väldigt jämn och tät match till skillnad från Rögle – Färjestad och bjuda på en hel del hockeydelikatesser. Alla omgångar går att streama på precis samma sätt som denna matchen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar