Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 okt, 2017

Frölunda – Örebro: Hitta en live stream på SHL idag!

Frölunda gästas av Örebro ikväll i Scandinavium. Örebro har börjat serien helt okej har på åtta omgångar spelat ihop 14 poäng, två fler än Frölunda. Vi hjälper dig att hitta en bra live stream på matchen som givetvis håller hög kvalitet. Läs mer om hur du streamar Frölunda – Örebro längre ner i texten.

När man letar efter en live stream vill man ha en som håller bra kvalitet i både bild, ljud och allt runtomkring. Vi på sportal rekommenderar bara seriösa och lagliga streamingtjänster som motsvarar de förväntningar man har. Så se till att komma igång med en live stream på Frölunda – Örebro nu direkt!

Frölunda mot Örebro i SHL

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

Såhär ser du Förlunda – Örebro via live stream

Först och främst måste man skapa ett konto hos Cmore. Efter det krävs det även att man väljer till deras sportprenumeration. Det är på det viset man får tillgång till att streama SHL och hela sportubudet hos Cmore.

Det är alltså inte att streama Frölunda – Örebro. Men för det priset man betalar får man ta del av en förstklassig live stream som är väl värd pengarna. Dessutom går det att se alla omgångar av grundserien såväl som slutspelet på samma streamingtjänst.

Har du skapat ett konto med tillhörande sportprenumeration behöver du alltså bara klicka dig in på Cmore för att se nästa match. Det går dessutom att följa hockey via sin mobiltelefon, surfplatta, dator eller teve. Man är inte bunden till några linjära kanaler när man väljer streamingtjänsten.

Det finns alltså många fördelar med att välja en seriös streamingtjänst. Det gynnar även sporten då man bidrar till att SHL kan sälja sändningsrättigheterna dyrare om fler betalar för att se matcherna. Så vill du behålla den höga nivån och kanske höja den något? Välj att streama Frölunda – Örebro hos Cmore.

Frölunda försvara mot Örebro i SHL

Om matchen

Frölunda har haft en tuffare start på säsongen än väntat. Laget har gått klockrent och obesegrat genom gruppspelet av Champions Hockey League och verkligen övertygat. Men i SHL har Frölunda haft problem att få spelet att stämma.

De har inte varit konsekventa nog genom hela matcher och även om vinsten borta mot Linköping var ett steg i rätt riktning finns det mycket att förbättra. Frölunda är trots allt ett av de bästa europeiska klubblagen i hockey.

Vi tror att matchen ikväll kommer sluta i fördel till Frölunda som är väldigt starka på hemmaplan. Örebro har visserligen startat serien helt okej men Frölunda är ett lite för tufft motstånd. Hemmalaget kommer gå stenhårt och försöka få spelet att lossna så räkna med en hel del mållampor bakom Örebro-kassen ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar