Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 okt, 2017

Malmö – Luleå: Streama SHL direkt

Se matchen mellan Malmö – Luleå via live stream direkt. I vår artikel går vi igenom allt du behöver veta för att komma igång med en bra live stream i HD-kvalitet. Se till att vara redo när pucken släpps ikväll i Malmö Arena.

Luleå suktar fortfarande efter första trepoängaren denna säsongen. Malmö har inte heller de riktigt motsvarat förväntningarna såhär långt. Kanske är detta en match som bryter isen rejält för något av de två lagen? Vad vi tittare via live stream kan räkna med är iallafall en härlig hockeymatch att följa.

Malmö firar ett mål i SHL

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Malmö Arena, Malmö
  • Visas hos: Cmore sport

Streama Malmö Redhawks – Luleå HF direkt

Det är väldigt enkelt att komma igång med en live stream på Malmö – Luleå. Matchen som spelas ikväll streamas hos Cmore. För att kunna se Malmö mot Luleå krävs det därför att man skapar ett konto med sportpaket hos streamingtjänsten.

Där kan man inte bara se Malmö – Luleå, du kan se samtliga omgångar från hela grundserien och slutspelet på samma streamingtjänst. Det är inte att se SHL via live stream men för prislappen får man ta del av väldigt mycket.

Exklusiva reportage, försnack i en bra studio med kunniga expert och hög kvalitet på sändningen är bara några av alla fördelar med en live stream. Man får alltså timmar och åter timmar av underhållning för en summa varje månad.

Så kom igång med en live stream på SHL och Malmö – Luleå redan nu för att vara redo när pucken släpps 19:00. Vi rekommenderar enbart live streams som vi själva testat och som vi tycker motsvarar de förväntningar man kan ha på en betaltjänst.

Matchen mellan Malmö – Luleå är ett perfekt möte att se via live stream. Det är två lag med helt olika spelstil och det taktiska spelet kommer bli väldigt intressant. Se till att inte missa när mötet går av stapeln 19:00 i Malmö Arena.

Luleå firar ett mål på bortaplan

Vi tror islossningen kommer för Malmö ikväll

Det har varit lite upp och ner såhär långt för Malmös del. De har ett riktigt bra lag på pappret och är en het kandidat att ta sig långt i ett slutspel. Hittills har de inte visat upp den nivån riktigt fullt ut och många sitter och väntar på att det ska hända.

Vi tror att i kvällens match mot Luleå kommer det lossna för Malmös del. De har såpass många offensiva skickliga spelare att det är en tidsfråga innan vi får se en riktig utskåpning från deras sida. Tyvärr Luleå, det blir en tuff kväll i södra Sverige.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar